MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Arkitekturstudier på deltid in Berlin, Tyskland 2019/2020

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

I östra Tyskland ligger Brandenburg, vilket är en av de 16 stater i landet. Den har ett rykte att bevara naturliga omgivningar och ha skydd politik för miljön. Brandenburg har ett utbildningssystem som har välrenommerade universitet och andra institutioner för högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier på deltid in Berlin i Tyskland 2019/2020

1 Resultat i Arkitekturstudier, Berlin Filter

Master i Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 terminer Kontakt Skolan Tyskland Munich Berlin Cologne + 3 fler

Magisterprogrammet i Smart City Design är skräddarsydd för att hjälpa studenter att utveckla en stark förståelse för både de strategiska och operativa aspekterna av att utforma smarta och hållbara städer. Läroplanen kombinerar en bred överblick över designämnen med specialiserade kurser och praktiska moduler som är utformade för att ge dem en djupgående kunskap om urbana utmaningar, relevanta verktyg och smidiga designmetoder samtidigt som de främjar innovativt tänkande och affärsförmåga.