MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Audiovisuell kommunikation på deltid i Barcelona, Spanien 2020

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Att vara den 2: a största staden i Spanien, är Barcelona Kataloniens huvudstad provinsen. Det har över 4 miljoner invånare. Det är en pulserande stad som är värd tusentals turister årligen. Det är hem till universitetet i Barcelona bland annat.

Be om information Masterexamina i Audiovisuell kommunikation på deltid i Barcelona i Spanien 2020

2 Resultat i Audiovisuell kommunikation, Barcelona Filter

Master i audiovisuell manuskriptskrivning

Universitat de Barcelona
Exekutiva kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
15 Jun 2020
Katalansk
Campusstudier
Internet

Master in Audiovisual Script Writing hjälper studenter att bli manusförfattare som kan skriva vackra och välbyggda berättelser, främja och förbättra de kreativa förmågorna och ...

Läs mer

Mästare i församlingen

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Exekutiva kurser
28 Sep 2020
<
Heltid
01 May 2020
Spansk
Campusstudier

Filmmonteringen har utvecklats enormt parallellt med filmspråket självt. Tack vare tekniska framsteg har det upphört att vara det osynliga elementet i klassisk film att bli et ...

Läs mer