Masterprogram i Bioteknik i Frankrike

Se masterprogram i Bioteknik i Frankrike 2018/2019

Bioteknik

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Bioteknik handlar om produkter och teknik som bygger på biomolekylära och cellulära processer. Studenter inom detta område kan gå kurser i ämnen såsom molekylärbiologi och cellbiologi, genetik, immunologi, anatomi, fysiologi, fysik, kemi och mikrobiologi.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

De mest populära masterprogrammen i Bioteknik i Frankrike 2018/2019

Läs Mer

Graduate / Mastergrad i bioteknik

Sup’Biotech Paris
Campusstudier Heltid 2 - 2 år September 2018 Frankrike Villejuif

Sup'Biotechs program är utformade kring den modell som skapades av reformen inom europeisk högre utbildning (LMD). Detta ger en högre nivå av standardisering och godkännande av europeiska examensbevis på internationell nivå. [+]

Sup'Biotechs program är utformade kring den modell som skapades av reformen inom europeisk högre utbildning (LMD). Detta ger en högre nivå av standardisering och godkännande av europeiska examensbevis på internationell nivå.

Grundutbildningsprogram: Tre år

Graduate Program: Två år (motsvarande en femårig examen i det franska systemet, eller en tvåårig mästare) Under de två första åren lärs klasserna på franska. Studenterna får välja mellan franska eller engelska för det tredje året.

En lägsta poäng på 750 på TOEIC eller 6,5 på IELTS är nödvändig för att direkt gå in i Graduate Program. "

För att arbeta inom bioteknikområdet måste man vara öppen för världen: Sup'Biotech inställer detta värde i eleverna.... [-]    HT