Masterexamen i Bioteknik i Nice i Frankrike

Se masterprogram i Bioteknik i Nice i Frankrike 2018

Bioteknik

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Akademiker i bioteknik kan arbeta i kemiska industrier, läkemedelsföretag, jordbruk och vattenbruk industrier och forskningslaboratorier, men också i undervisning eller ens massmedia. Bioteknik har olika program som kan användas i: produkter, växter, djur och även människor och kommer att ha en enorm inverkan på den mänskliga rasen i kommande framtiden.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Som den 5: e mest befolkade staden i Frankrike, är Nice hem för över 300 000 invånare. Det är en början turistmål i Frankrike på grund av dess skönhet och klimat. Staden har flera institutioner för högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Bioteknik i Nice i Frankrike 2018

Läs Mer

Master BIOBANKS & COMPLEX DATA MANAGEMENT

Université Côte d’Azur (UCA)
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nice

[+]

arbetsplatser

akademiska laboratorier Sjukhuslaboratorier och biobanker Företag inom läkemedels- och bioteknikindustrin Biologisk mångfald uterum internationella ideella organisationer Nationella och Program Curriculum

.

[-]