Masterprogram i Bioteknik i Moldavien

Se masterprogram i Bioteknik i Moldavien 2018

Bioteknik

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studenter som är intresserade av att utveckla teknik som kan bidra till att förbättra både hälsa och miljö bör se närmare på bioteknik. Detta område kan leda till karriärer inom molekylärbiologi, medicinsk forskning, biokemi, regulatoriska frågor, hållbart jordbruk och biologiskt försvar.

Det finns flera statliga och privata institutioner för högre utbildning i Moldavien och ett växande antal studenter. Beläget vid korsningen av flera kulturer, är Moldavien en idealisk plats för studenter som hoppas att öka deras medvetenhet om kulturella skillnader och flyt i en av de romanska språken.  

De mest populära masterprogrammen i Bioteknik i Moldavien 2018

Läs Mer

Magister I Kemiteknik Och Bioteknik

Free International University of Moldova
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Moldavien Chisinau

Nödvändigheten av yrkeslärare vid fakulteten för biomedicin och ekologi i ULIM inom programmet Industriell Drug Technology, är magisterexamen bestäms av brist på specialister inom detta område. [+]

Master i kemiteknik och bioteknik

Nödvändigheten av yrkeslärare vid fakulteten för biomedicin och ekologi i ULIM inom programmet Industriell Drug Technology, är magisterexamen bestäms av brist på specialister inom detta område. Utbildningen genomförs i enlighet med Bolognaprocessen principer. Utveckling av formuleringar av industriella läkemedelsformer och deras tillämpning i farmaceutisk praxis kräver initiativ och ansvar. Det är nödvändigt att utbilda mästare med sin strävan till självförbättring. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt de ämnen som förutser studiet av tekniken av läkemedel produktion, deras grundlig kvalitativ och kvantitativ kontroll, kompatibilitet och oförenlighet ingredienser i läkemedelsformer, kontroll av stabilitet, lagringsförhållanden, effektivitet och utarbetande av normativa tekniska dokumentation och andra standarder, som definierar den högsta kvaliteten på slutprodukten. ... [-]