Masterexamen i Bioteknik i Chisinau i Moldavien

Se masterprogram i Bioteknik i Chisinau i Moldavien 2018

Bioteknik

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Studenter som är intresserade av att utveckla teknik som kan bidra till att förbättra både hälsa och miljö bör se närmare på bioteknik. Detta område kan leda till karriärer inom molekylärbiologi, medicinsk forskning, biokemi, regulatoriska frågor, hållbart jordbruk och biologiskt försvar.

Det finns flera statliga och privata institutioner för högre utbildning i Moldavien och ett växande antal studenter. Beläget vid korsningen av flera kulturer, är Moldavien en idealisk plats för studenter som hoppas att öka deras medvetenhet om kulturella skillnader och flyt i en av de romanska språken.  

Chisinau är den största staden i Moldavien. Denna huvudstad har några bra universitet. Till exempel, Moldavien State University och State University för medicin och farmaci "Nicolae Testemitanu " är mycket känd för många diversifierade utbildningar.

Be om information Masterexamina i Bioteknik i Chisinau i Moldavien 2018

Läs Mer

Magister I Kemiteknik Och Bioteknik

Free International University of Moldova
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Moldavien Chisinau

Nödvändigheten av yrkeslärare vid fakulteten för biomedicin och ekologi i ULIM inom programmet Industriell Drug Technology, är magisterexamen bestäms av brist på specialister inom detta område. [+]

Master i kemiteknik och bioteknik

Nödvändigheten av yrkeslärare vid fakulteten för biomedicin och ekologi i ULIM inom programmet Industriell Drug Technology, är magisterexamen bestäms av brist på specialister inom detta område. Utbildningen genomförs i enlighet med Bolognaprocessen principer. Utveckling av formuleringar av industriella läkemedelsformer och deras tillämpning i farmaceutisk praxis kräver initiativ och ansvar. Det är nödvändigt att utbilda mästare med sin strävan till självförbättring. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt de ämnen som förutser studiet av tekniken av läkemedel produktion, deras grundlig kvalitativ och kvantitativ kontroll, kompatibilitet och oförenlighet ingredienser i läkemedelsformer, kontroll av stabilitet, lagringsförhållanden, effektivitet och utarbetande av normativa tekniska dokumentation och andra standarder, som definierar den högsta kvaliteten på slutprodukten. ... [-]