Masterexamen i Bioteknik i Tomsk i Ryssland

Se masterprogram i Bioteknik i Tomsk i Ryssland 2018

Bioteknik

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Akademiker i bioteknik kan arbeta i kemiska industrier, läkemedelsföretag, jordbruk och vattenbruk industrier och forskningslaboratorier, men också i undervisning eller ens massmedia. Bioteknik har olika program som kan användas i: produkter, växter, djur och även människor och kommer att ha en enorm inverkan på den mänskliga rasen i kommande framtiden.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Tomsk Staden har en befolkning på över 500.000 personer och är beläget längs stranden av Tom River. Den har en rad kulturinstitutioner och över 10 universitet.

Be om information Masterexamina i Bioteknik i Tomsk i Ryssland 2018

Läs Mer

Masters - Biotekniska System Och Tekniker

Tomsk Polytechnic University
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Ryssland Tomsk

Framställning av Master i "biotekniska system och tekniker" genomförs inom området för medicinsk utrustning, high-tech-orienterad produktion. [+]

Framställning av Master i "biotekniska system och tekniker" genomförs inom området för medicinsk utrustning, high-tech-orienterad produktion.

Syftet med utbildningen - att förbereda studenter för konstruktion, produktion och teknisk verksamhet inom medicinska instrumenteringssystem; i vetenskaplig forskning för att lösa problem relaterade till utveckling av teknik och medel för medicinsk utrustning; drift och underhåll av moderna medicinska instrumentsystem; de organisatoriska och administrativa verksamheter i utförandet av tvärvetenskapliga projekt inom yrkesområdet.

Profil för preparatet "Biomedicinska anordningar, system och komplex" Konkurrensfördelar

Master i "biotekniska system och tekniker" kan:... [-]


Masters - Bioteknik

Tomsk Polytechnic University
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Ryssland Tomsk

Programmet ger utbildning till industri tekniska, organisatoriska, förvaltning, forskning, innovation och undervisning. [+]

Programmet ger utbildning till industri tekniska, organisatoriska, förvaltning, forskning, innovation och undervisning.

Profil för preparatet

"Bioteknik"

Utmärkande funktioner i programmet:

Programmet är tvärvetenskaplig utbildning genomförs inom samarbetet mellan universitet (Siberian State Medical University (SSMU), Central Research Laboratory i Siberian State Medical University, Tomsk State University (TSU), Tekniska universitetet i Dresden (Tyskland), Ludwig-Maximilians Universitetet i München (Tyskland), University of Heidelberg (Tyskland), University of Ulsan (Y. Korea), Institute of Cardiology, Siberian gren av Academy of Medical Sciences, Institute of Oncology, SB RAMS, Jilin University (Kina), samt deltagande av experter från den reala ekonomin (master classes, genomförandet av specialdiscipliner).... [-]