Masterexamen i Biovetenskap i Canberra i Australien

Se masterprogram i Biovetenskap i Canberra i Australien 2018

Biovetenskap

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

När det gäller studier i biologi och livsvetenskap kan studenterna fokusera på ett område inom naturvetenskapen eller studera hur dess olika delar fungerar tillsammans, såsom miljö och människors hälsa eller biologi och geologi.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Här är där historien om Australien ligger. Du kan inte se någonting utan att erkänna den högre utbildningen status i denna stad som huvudsakligen erbjuds av universitetet i Canberra och Australian National University.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Canberra i Australien 2018

Läs Mer

Master Bioteknik (mbio)

The Australian National University | Science
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Australien Canberra

[+]

Tolka, syntetisera och kritiskt analysera publicerad litteratur av relevans för bioteknik; Uppvisa grundläggande och komplexa laborativa färdigheter som vanligen används i bioteknisk forskning; [-]