Masterexamen i Biovetenskap i Tammerfors i Finland

Se masterprogram i Biovetenskap i Tammerfors i Finland 2018

Biovetenskap

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Biologi & livsvetenskap är ett område inom vetenskapen som fokuserar på kroppen och alla dess funktioner. Studenter kan välja att ta kurser i anatomi, fysiologi, genetik, immunologi och toxikologi.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Med en befolkning på över 200.000 personer, är Tammerfors stad en av de folkrika städerna i Finland, och den siffran blir en stadig ökning. Staden har 4 lärosäten.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Tammerfors i Finland 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Biovetenskap Finland Tammerfors.  Testa vår kategori Magisterexamen Finland istället.

Sök efter liknande program här