Masterexamen i Biovetenskap i Aquitaine i Frankrike

Se masterprogram i Biovetenskap i Aquitaine i Frankrike 2018

Biovetenskap

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Biologi och livsvetenskap är en gren inom vetenskapen som studerar hur olika processer, till exempel kemiska, fysiska och geologiska, påverkar hur levande organismer interagerar på jorden. Kurser man tar kan inkludera ämnen såsom ekologi, fysiologi och evolution.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Aquitaine i Frankrike 2018

Läs Mer

Universitets- / Universitetsexamen I Syntes, Katalys Och Molekylär Design

Universitat Rovira i Virgili
Campusstudier Heltid 1 år June 2018 Frankrike Bordeaux

Denna magisterexamen erbjuder en vetenskaplig utbildning i teoretiska kunskaper inom området och nya tekniker för produktsyntes, katalysator utveckling, förvaltning av miljövänliga kemiska processer, och beräknings design. Det är främst forskningsinriktade, så studenter kommer att kunna bedriva forskning, utveckling och innovation inom industrin ... [+]

Magisterexamen i syntes, katalys och molekylär design

Denna magisterexamen ger studenterna med fördjupade teoretiska kunskaper inom området och nya tekniker inom produktsyntes, katalysator utveckling, förvaltning av miljövänliga kemiska processer, och beräknings design. Det är främst forskningsinriktade, så studenter kommer att kunna bedriva forskning, utveckling och innovation inom industrin. De allmänna målen är följande: i) Att tillhandahålla vetenskaplig utbildning på hög nivå inom områdena molekylär syntes, katalys och design, så att kandidater kan genomföra doktorandstudier och bedriva en vetenskaplig eller akademisk karriär.

ii) För att ge akademiker med innovativ förmåga och de kunskaper som krävs för att syntetisera hållbara kemiska produkter och processer i den professionella världen.... [-]