Masterexamen i Biovetenskap i Quebec i Kanada

Se masterprogram i Biovetenskap i Quebec i Kanada 2018

Biovetenskap

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Majors i de biologiska och biovetenskap är organiserad i två breda områden: biomedicin och ekosystem. Biologiska och biovetenskap är för dig om du är intresserad av en karriär inom tandvård eller veterinärmedicin, eller du förbereder för en vetenskap-intensiva karriär.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

Denna stora franskspråkiga provinsen i Kanada är ett val för många särskilt franska infödingar som bor i landet när det gäller att genomföra högre utbildning. Men inte alla regioner använder franska men det viktigaste lärosäte i regionen är Université du Québec som skriver in sig tusentals lokala studenter årligen.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Quebec i Kanada 2018

Läs Mer

Masters I Förvaltning Av Vilda Djur Och Dess Livsmiljöer

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser. [+]

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser.

Forskningsprojekt genomförs på viktiga områden såsom genetik i djurpopulationer, adaptiv biologi, skogsekologi, dynamik av vilda populationer och evolutionsbiologi.

Programstruktur

MA i hanteringen av djur och dess livsmiljöer möjliggör ett forskningsprojekt (27 poäng minne) för att fördjupa sin kunskap inom ett område av specialisering inom biologin.

Programmet hjälper också att utveckla den kompetens som krävs för att uppnå forskarutbildning.... [-]