Masterexamen i Biovetenskap i Lévis i Kanada

Se masterprogram i Biovetenskap i Lévis i Kanada 2018

Biovetenskap

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Biologi & livsvetenskap är ett område inom vetenskapen som fokuserar på kroppen och alla dess funktioner. Studenter kan välja att ta kurser i anatomi, fysiologi, genetik, immunologi och toxikologi.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Lévis i Kanada 2018

Läs Mer

Masters I Förvaltning Av Vilda Djur Och Dess Livsmiljöer

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser. [+]

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser.

Forskningsprojekt genomförs på viktiga områden såsom genetik i djurpopulationer, adaptiv biologi, skogsekologi, dynamik av vilda populationer och evolutionsbiologi.

Programstruktur

MA i hanteringen av djur och dess livsmiljöer möjliggör ett forskningsprojekt (27 poäng minne) för att fördjupa sin kunskap inom ett område av specialisering inom biologin.

Programmet hjälper också att utveckla den kompetens som krävs för att uppnå forskarutbildning.... [-]