Masterexamen i Biovetenskap i Rimouski i Kanada

Se masterprogram i Biovetenskap i Rimouski i Kanada 2018

Biovetenskap

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Biologisk & Life Sciences omfattar alla aspekter av studiet av levande organismer, allt från att förstå gen att hantera ekosystemen. Du kan studera: Anatomiska Sciences, djur, växt-och miljövetenskaper, Molecular and Cell Biology, och fysiologi.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Rimouski i Kanada 2018

Läs Mer

Masters I Förvaltning Av Vilda Djur Och Dess Livsmiljöer

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Kanada Rimouski Lévis + 1 fler

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser. [+]

MA i viltvård och livsmiljö är utbildning i biologi utbildning forskare och yrkesverksamma med en global och tvärvetenskaplig vision som kommer att bidra till att förbättra bevarande och utnyttjande av resurser.

Forskningsprojekt genomförs på viktiga områden såsom genetik i djurpopulationer, adaptiv biologi, skogsekologi, dynamik av vilda populationer och evolutionsbiologi.

Programstruktur

MA i hanteringen av djur och dess livsmiljöer möjliggör ett forskningsprojekt (27 poäng minne) för att fördjupa sin kunskap inom ett område av specialisering inom biologin.

Programmet hjälper också att utveckla den kompetens som krävs för att uppnå forskarutbildning.... [-]