Masterexamen i Biovetenskap i Beirut i Libanon

Se masterprogram i Biovetenskap i Beirut i Libanon 2018

Biovetenskap

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Libanon, officiellt Libanon är ett land i östra Medelhavet. Det gränsar till Syrien i norr och öster och Israel i söder.

Införande av många läroanstalter visar att Beirut är centrum för utbildning och lärande i hela Libanon. Värt att titta på arkitektoniska platser och tillgången på olika lärosäten vittnar Beirut 's pedagogiska framgångar i Libanon.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Beirut i Libanon 2018

Läs Mer

Master I Food Science And Technology

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 1 - 2 år October 2018 Libanon Beirut

Förklaring av fysiska och kemiska interaktioner mellan olika beståndsdelarna härrör från förädlingsprocesser leder ofta till fysiska sensoriska och näringsmässiga förändringar i livsmedel. [+]

Master i Food Science and Technology

I programmet ingår följande kurser:

Fysikalisk aspekt av livsmedel

Förklaring av fysiska och kemiska interaktioner mellan olika beståndsdelarna härrör från förädlingsprocesser leder ofta till fysiska sensoriska och näringsmässiga förändringar i livsmedel. Kombination av viktig information om behandling och livsmedelskvalitet. Kursen beskriver effekterna av olika processteknik på förändringar av olika stora livsmedel kvalitet på ett integrerat sätt

Advanced Food Engineering

Diskutera modellering, design och simulering av de viktigaste livsmedelsprocesser huvudsakligen värme och massöverföringsprocesser. Detta sker genom att förklara de grundläggande teknik och ekonomi relationer, och litteraturdata för fysiska och transportegenskaper mat.... [-]