Masterprogram i Biovetenskap i Nigeria

Se masterprogram i Biovetenskap i Nigeria 2018

Biovetenskap

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Biologisk & Life Sciences omfattar alla aspekter av studiet av levande organismer, allt från att förstå gen att hantera ekosystemen. Du kan studera: Anatomiska Sciences, djur, växt-och miljövetenskaper, Molecular and Cell Biology, och fysiologi.

Nigeria är bland Västafrika länderna har högst kvalitet forskningsinriktade studenter interaktivt och även effektiv universitetsutbildning. Detta land har flera toppresterande universitet som rankas bäst i Afrika och även hela världen med de ledande vara Lagos universitet.

De mest populära masterprogrammen i Biovetenskap i Nigeria 2018

Läs Mer

Master in Faculty of Agriculture

Enugu State University of Science and Technology - ESUT
Campusstudier Heltid March 2019 Nigeria Enugu

[+]

Academic magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik (M.Sc.) Filosofie doktorsexamen (FD) i livsmedelsvetenskap och teknik Magisterexamen i livsmedelsvetenskap FILOSOFI

Filosofin i magisterexamen program i livsmedelsvetenskap och teknik är att ge forskarutbildning inom Food Science and Technology högre National Diploma utexaminerade jordbruk och nyutexaminerade inom jordbruket som annars skulle inte kvalitet för tillträde till maters Utbildningsprogram i Food Science and Technology .

Syfte och mål

Forskardiplomprogrammet i Food Science and Technology riktar sig till:

[-]