Masterprogram i Biovetenskap Sydamerika

Se masterprogram i Biovetenskap Sydamerika 2018

Biovetenskap

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

När man studerar biologi och livsvetenskap lär sig studenterna om olika aspekter inom naturvetenskapen. Beroende på fokusområde kan studenterna studera den mänskliga kroppen, växtbiologi eller husdjursvetenskap för att hjälpa till med problem man stöter på i vardagen.

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen. 

Se alla masterprogram i Biovetenskap Sydamerika 2018

Läs Mer

Magister I Hantering Av Livsmedelssäkerhet Och Kvalitet

Grupo IOE
Online Deltid September 2018 Spanien Barcelona Madrid Murcia Valencia Colombia Bogotá Mexiko Buenavista Peru Lima Brasilien São Paulo + 10 fler

Med detta program vill vi förmedla till eleverna den kunskap som krävs för att genomföra och upprätthålla företagets ledningssystem som säkerställer både kvaliteten på maten som deras säkerhet och trygghet. [+]

Konsumenterna efterfrågar allt säkrare produkter, om detta krav maten når den högsta nivån. Den livsmedelsföretagare står inför utmaningen att möta dessa förväntningar säkerhet kommer något fel i detta avseende att straffas hårt av konsumenter och allvarligt påverka intäkter för företaget.

Med detta program vill vi förmedla till eleverna den kunskap som krävs för att genomföra och upprätthålla företagets ledningssystem som säkerställer både kvaliteten på maten som deras säkerhet och trygghet.

Syften Att kunna planera, genomföra, följa upp och granska system för livsmedelskvalitet hantering. Känna och se över kraven enligt lag livsmedelskvalitet. Implementera och interna revisionssystem mest internationellt erkända livsmedelskvalitetsstyrning: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC och IFS. Genom att känna till miljöledningssystem och säkerhet och hälsa accepteras. [-]

Master I Hantering Av Medelhavs Jord- Och Skogsbrukssystem

Universidad Católica del Maule
Campusstudier Deltid 4 terminer April 2019 Chile Curico

Syftar till: Proffs eller akademiker som är intresserade av specialiserat sig på hantering av miljö- och naturresurser i Medelhavet jord- och skogsbruk, i offentliga eller privata institutioner; integrera forskargrupper och / eller bedriva högre studier inom samma område av kunskap. Möjliga ursprungsområden och karriär för dessa nya studenter, kan vara: jord- och skogsbruk, veterinärmedicin och naturresurser. [+]

Allmänt Bakgrund: Modalitet: blandat. Plats: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag. Engagemang: Delvis. Varaktighet: fyra terminerna. Säten: 20 Studieform: Professional. Genomförts sedan: 2017 Dirigido a:

Proffs eller akademiker som är intresserade av specialiserat sig på hantering av miljö- och naturresurser i Medelhavet jord- och skogsbruk, i offentliga eller privata institutioner, integrera forskargrupper och / eller bedriva högre studier inom samma område av kunskap. Möjliga ursprungsområden och karriär för dessa nya studenter, kan vara: jord- och skogsbruk, veterinärmedicin och naturresurser.

Behörighetskrav:

De kan ansöka om detta program som uppfyller följande krav:... [-]