Masterprogram i Botanik

Jämför masterprogram i Botanik

Att tjäna en magisterexamen är en pedagogisk prestation på grundnivå som vanligtvis tar minst två år att gå i skolan heltid. Studenter som tjänar en magisterexamen kan kunna dra nytta av de personliga och professionella möjligheter som främjar deras utbildning kan ge.

Vad är en master i botany? Detta akademiska program ger studenterna de färdigheter och kunskaper de behöver för karriär inom biovetenskap med inriktning på växtliv. Eleverna lär sig om de biokemiska processer som är involverade i allt växtliv, såväl som de inneboende strukturerna, evolutionsutvecklingen och egenskaperna hos olika former av växter, från en mikroskopisk svamp till ett jätte lövträd.

En master i botanyprogram kan vara till nytta för studenterna, eftersom de lär sig hur man gör egen forskning, hur man ger professionella presentationer och hur man analyserar växtprover effektivt.Dessa färdigheter kan hjälpa till att förbereda studenterna för hårdheten på sin framtida arbetsplats.

Varje skola som erbjuder ett magisterprogram i botanik kommer att skilja sig från sina krav, och därmed kan kostnaden också skilja sig åt. Studenter uppmanas att fullt ut undersöka deras framtida skol- och magisterprogram innan de börjar sin examen.

Graduating med en mästare i botanik hjälper till att förbereda studenter för karriär inom vetenskap, utbildning, forskning, bevarande, utveckling, regering eller farmakologi. Studenter kan välja att arbeta som botaniker som studerar växter i avlägsna skogar, som forskare studerar klimatpåverkan på skogar eller bioteknik som hjälper till att utveckla nya läkemedel och behandlingar med växter och örter. Studenter som är särskilt passionerade om botanik kan välja att tjäna en doktorsexamen efter en magisterexamen så att de kan koncentrera sina studier inom ett visst område.

Skolor kan erbjuda online- eller distansutbildningskurser för botanikstudenter, så att de kan tjäna sina magisterexamina oavsett deras geografiska läge. För att hitta ett examenprogram som fungerar för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Erasmus mundus masterprogram i växtförädling

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Erasmus Mundus-masterprogrammet för växtförädling (emPLANT), utformat av 5 ledande europeiska universitet, är inriktat på växtförbättring och skapandet av nya växtsorter. I ett klimat av ökande global efterfrågan på både livsmedelsproduktion och icke-livsmedelsproduktion av jordbruksprodukter och en strävan efter hållbar tillväxt i jordbruksproduktivitet, adresserar emPLANT dessa utmaningar via växtgenetik och förbättring. [+]

Erasmus Mundus Masterprogram i växtförädling

I sin rapport "World Jordbruk: mot 2015/2030", FAO beskriver behovet av en ungefärlig 60% ökning av jordbruksproduktionen 2050, för att möta näringsbehov världens mänskliga befolkning. Denna tillväxt kommer, delvis byggas på en ökning av avkastningen, särskilt via genetisk förbättring av växter. Det har skett stora framsteg inom detta område under de senaste tjugo åren, som en följd av ny biologi teknik molekylära och cellulära når långt bortom växttransgena. I denna positiva sammanhang växtförädlingsföretag och livsmedelstillverkning och olika icke-livsmedels tillverkande företag uttrycker ett växande behov av växtförädlare som kan öka förståelsen för och allt mer skiftande tekniker för att möta mer komplexa och varierande mål. Denna spirande efterfrågan blir allt mer uppenbart, i ansiktet av ett krympande antal universitetskurser som erbjuds inom detta område. Vad är mer, den handfull ettåriga kurser som specialiserat sig på växtförädling inte täcka hela verksamhetsområde av en anläggning uppfödare i dagens kontext.... [-]