Masterprogram i Business i Litauen

Se masterprogram i Business i Litauen 2018/2019

Business

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Master i Business program ger studenter med en grundläggande förståelse för affärsmässiga principer som förbereder dem för karriärer inom små företag, multinationella företag, eller statliga organisationer.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära masterprogrammen i Business i Litauen 2018/2019

Läs Mer

Master i tillämpad informatik och affärs

Mykolas Romeris University
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Litauen Vilnius

Programmet genomförs av Mykolas Romeris University (MRU) i Vilnius, Litauen och Fernando Pessoa University (FPU) i Porto, Portugal. Studien Språket är engelska, kommer eleverna tillbringar de första och tredje terminer på Mykolas Romeris universitet och andra termin på privat Fernando Pessoa University. [+]

Varför denna studie program?

Programmet genomförs av Mykolas Romeris University (MRU) i Vilnius, Litauen och Fernando Pessoa University (FPU) i Porto, Portugal. Studien Språket är engelska, kommer eleverna tillbringar de första och tredje terminer på Mykolas Romeris universitet och andra termin på privat Fernando Pessoa University. Den sista terminen kommer de att ha möjlighet att välja mellan praktik i litauiska företag och praktik i olika partneruniversitet: Johannes Kepler University Linz (Österrike), Istanbul Bilgi University (Turkiet), Oldenburg universitet (Tyskland) eller Zagreb University (Kroatien). Efter framgångsrika examen studenter kommer att få examen i Master of Applied informatik. ... [-]    HT