Masterprogram i Business i Nya Zeeland

Se masterprogram i Business i Nya Zeeland 2018/2019

Business

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Master i Business program ger studenter med en grundläggande förståelse för affärsmässiga principer som förbereder dem för karriärer inom små företag, multinationella företag, eller statliga organisationer.

Nya Zeeland är ett land med fantastiska och varierande natur. Kiwi är inte bara en av de nationella symbolerna - de andra är silver ormbunke blad och Koru - men också namnet nyzeeländare brukar kalla sig. Utomeuropeiska studenter kommer att behöva betala hela kursavgifter och sina egna levnadskostnader under studietiden på en Nya Zeeland institution.

De mest populära masterprogrammen i Business i Nya Zeeland 2018/2019

Läs Mer

Master of Business and Management

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 12 månader November 2018 Nya Zeeland Hamilton Tauranga + 1 fler

[+]

"Waikato University Business School är fantastiskt med stöd från personal och studenter".

Detta är en global riktmärke för kvalitet i undervisning och forskning, uppnås genom mindre än 1% av världens handelshögskolor.

Du kan ansöka om kött- och benmjöl om du har:

En kandidatexamen i något ämne disciplin, eller motsvarande, från ett godkänt universitet Uppnått en B-minus betygsgenomsnitt eller ovan under det sista året av din examen.

Antagning till detta program kan komma att fullföljandet av kvalificerade papper eller merarbete kan krävas.

[-]

Master of Business

AUT Business School
Campusstudier Heltid Deltid 2 år July 2019 Nya Zeeland Auckland + 1 fler

AUT University uppmuntrar tidig tillämpning. Denna kvalifikation förblir öppna tills alla platser har fyllts.Master of Business är ett 240-punkt, forskning Masters motsvarande två års heltidsstudier, som utvecklar kritiska och reflekterande akademiker med tillämpad forskning [+]

Master of Business

&nbsp

Programkod: AK3559

Nivå: 9

Poäng: 240

Varaktighet: 2 år heltid / deltid finns

Plats: City Campus

Startdatum: 27 februari 2012/16 juli 2012

&nbsp

AUT University uppmuntrar tidig tillämpning. Denna kvalifikation förblir öppna tills alla platser har fyllts.

&nbsp

Master of Business är en 240-punkt, forskning Masters motsvarar två års heltidsstudier, som utvecklar kritiska och reflekterande akademiker med tillämpad forskning kapacitet.Denna studie har sin grund i en strikt förståelse av en specialist område med anknytning till den studerandes professionella och forskningsintressen. Kunskap, forskning och kritisk reflekterande kapacitet är avgörande för komplexa och föränderliga miljöer. ... [-]


Master of Professional Business Analysis

Victoria University of Wellington, Business School
Campusstudier Heltid 12 månader July 2019 Nya Zeeland Wellington

teknik som vill bli affärsanalyser. Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete. [+]

Master of Professional Business Analysis är för kandidater utanför informationsteknologi som vill bli affärsanalyser.

Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete.

Examensstruktur

Master of Professional Business Analysis (MBusAn) består av 10 kurser och ett slutligt projekt levererat i tre delar över ett års heltidsstudie, som börjar i juli (Trimester Two) varje år.

Kurser i programmets första del är organiserade kring seminarier där eleverna lär sig om de senaste teoretiska framstegen och tillämpar dessa på ett fall som speglar utmaningarna och komplexiteten i en verklig verksamhet.... [-]