Masterprogram i Business i Nya Zeeland

Se masterprogram i Business i Nya Zeeland 2019

Business

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Studenter som tar en Master i Business examen kommer att få kärnverksamheten färdigheter såsom bokföring, marknadsföring, ekonomi, förvaltning, juridik och etik. Kvalificerade kandidater kommer att ha ett brett sortiment av yrkesval inom många sektorer och branscher.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

De mest populära masterprogrammen i Business i Nya Zeeland 2019

Läs Mer

Master of Professional Business Analysis

Victoria University of Wellington, Business School
Campusstudier Heltid 12 månader July 2019 Nya Zeeland Wellington

teknik som vill bli affärsanalyser. Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete. [+]

Master of Professional Business Analysis är för kandidater utanför informationsteknologi som vill bli affärsanalyser.

Programmet Master of Professional Business Analysis (MBusAn) är utvecklat som en del av Wellington ICT Graduate School skapad av Victoria University och dess partners. Programmet är nära kopplat till industrikrav och kurser erbjuds med branschsamarbete.

Examensstruktur

Master of Professional Business Analysis (MBusAn) består av 10 kurser och ett slutligt projekt levererat i tre delar över ett års heltidsstudie, som börjar i juli (Trimester Two) varje år.

Kurser i programmets första del är organiserade kring seminarier där eleverna lär sig om de senaste teoretiska framstegen och tillämpar dessa på ett fall som speglar utmaningarna och komplexiteten i en verklig verksamhet.... [-]


Master of Business

AUT Business School
Campusstudier Heltid Deltid 2 år July 2019 Nya Zeeland Auckland + 1 fler

AUT University uppmuntrar tidig tillämpning. Denna kvalifikation förblir öppna tills alla platser har fyllts.Master of Business är ett 240-punkt, forskning Masters motsvarande två års heltidsstudier, som utvecklar kritiska och reflekterande akademiker med tillämpad forskning [+]

Master of Business

&nbsp

Programkod: AK3559

Nivå: 9

Poäng: 240

Varaktighet: 2 år heltid / deltid finns

Plats: City Campus

Startdatum: 27 februari 2012/16 juli 2012

&nbsp

AUT University uppmuntrar tidig tillämpning. Denna kvalifikation förblir öppna tills alla platser har fyllts.

&nbsp

Master of Business är en 240-punkt, forskning Masters motsvarar två års heltidsstudier, som utvecklar kritiska och reflekterande akademiker med tillämpad forskning kapacitet.Denna studie har sin grund i en strikt förståelse av en specialist område med anknytning till den studerandes professionella och forskningsintressen. Kunskap, forskning och kritisk reflekterande kapacitet är avgörande för komplexa och föränderliga miljöer. ... [-]


Master of Business and Management

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 12 månader March 2019 Nya Zeeland Hamilton Tauranga + 1 fler

[+]

"Waikato University Business School är fantastiskt med stöd från personal och studenter".

Detta är en global riktmärke för kvalitet i undervisning och forskning, uppnås genom mindre än 1% av världens handelshögskolor.

Du kan ansöka om kött- och benmjöl om du har:

En kandidatexamen i något ämne disciplin, eller motsvarande, från ett godkänt universitet Uppnått en B-minus betygsgenomsnitt eller ovan under det sista året av din examen.

Antagning till detta program kan komma att fullföljandet av kvalificerade papper eller merarbete kan krävas.

[-]

Master of Analytics (Business)

Massey University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år March 2019 Nya Zeeland Auckland Wellington + 2 fler

Få en unik, eftertraktad kvalifikation, den första i Nya Zeeland som är erkänd av världsledande affärsanalysprogramvaruföretag SAS. [+]

Vad är det?

Master of Analytics med ett stort företag utrustar dig med både teknisk förmåga och kompetens i kritiskt tänkande som behövs för att omvandla massiva datamängder till information som är användbar för viktiga affärsbeslut.

Få globalt erkänd certifiering

Master of Analytics sponsras av världens ledande leverantör av affärsanalysprogramvaror - SAS. Det betyder att efter avslutad examen får du den globalt erkända SAS-certifieringen.

SAS insikter säkerställer att dina lärare är aktuella med utvecklingen inom branschen och du får tillgång till SAS globala nätverk av kunder. Detta avtal var det första i sitt slag med ett Nya Zeeland universitet.

Applicera din kunskap på affärsproblem... [-]