Masterprogram i Business i Tjeckien

Se masterprogram i Business i Tjeckien 2018

Business

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Master i Business program ger studenter med en grundläggande förståelse för affärsmässiga principer som förbereder dem för karriärer inom små företag, multinationella företag, eller statliga organisationer.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

De mest populära masterprogrammen i Business i Tjeckien 2018

Läs Mer

Magisterexamen I Företagsekonomi Och Ledning

Silesian University - School Of Business Administration
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tjeckien Karviná

En magisterexamen i företagsekonomi och förvaltning är ett allt viktigare verktyg i en global ekonomi. Tack vare sin tvärvetenskapligt synsätt, kommer det att ge dig en gedigen bakgrund inom avancerade företagsekonomi och förvaltning och gör det möjligt att uppgradera dina kunskaper i tillämpad moderna ledningsmetoder i kombination med fått kunskap om internationell företagsverksamhet som representeras av ett antal föreläst disciplinerna fyra inriktningar Marketing och handel, entreprenörskap, Corporate Finance och redovisning och skatter, för en karriär i näringslivet och företagande sfär. [+]

Magister i ekonomi och ledning

En magisterexamen i företagsekonomi och förvaltning är ett allt viktigare verktyg i en global ekonomi. Tack vare sin tvärvetenskapligt synsätt, kommer det att ge dig en gedigen bakgrund inom avancerade företagsekonomi och förvaltning och gör det möjligt att uppgradera dina kunskaper i tillämpad moderna ledningsmetoder i kombination med fått kunskap om internationell företagsverksamhet som representeras av ett antal föreläst disciplinerna fyra inriktningar Marketing och handel, entreprenörskap, Corporate Finance och redovisning och skatter, för en karriär i näringslivet och företagande sfär.

Tillsammans är dagens studenter morgondagens professionella. Kom och gå med i ett nytt och modernt studieprogram där avancerad forskning möts med familjär atmosfär av regionalt universitet.... [-]


Magisterexamen I Företagsekonomi Och Förvaltning

Faculty of Business and Economics, Mendel University in Brno
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tjeckien Brno

Studenter i detta program är förberedda för arbete i företag av alla bolagsformer. [+]

Studenter i detta program är förberedda för arbete i företag av alla bolagsformer. Våra studenter är kvalificerade att arbeta på någon ledningsnivå i både tillverknings- och icke-tillverkningssektorer där de kan hålla linjen och personal ledande kontor, positioner som företagets ekonomer och specialister ekonomisk förvaltning, eller de kan delta i analys och design av verksamheten, informationsteknik och säkra marknadsföring och handel. De kan också arbeta i rådgivning organisationer, intresseorganisationer och föreningar, ekonomiska och andra organ i den offentliga förvaltningen, finansiella institut och försäkringsbolag.

Kompetenser: bestämning av den framtida utvecklingen av ett betongföretag i enlighet med utvecklingstrender, ledande företag på högre ledningsnivåer.... [-]