Masterprogram i Datorkonst

Jämför 36 masterprogram i Datorkonst

Datorkonst

Överallt ser du ut idag, människor är beroende av datorer. Från smartphones till hands hos dem som väntar hos din favorithandlare med dig till datorerna som driver stora företag, klargör det stora antalet enheter att det här är digital ålder. Med antalet datorer där ute kommer en efterfrågan på konstnärernas arbete som kan använda dem, och därmed är en grad i datorkonst ett utmärkt val för digitalt inriktade konstnärliga individer.

Vad är Computer Arts som en disciplin?

Computer Arts hänvisar till någon form av konst som använder en dator, antingen för att producera eller visa konst. Detta kan köra spalten från videospel till webbdesign. Även traditionella konstformer kan ingå i Computer Arts eftersom nya verk skapas med hjälp av datorn.

Vad är fördelen med att ta en examen i datorkun

Datorer är integrerade för det moderna samhället, och de med en konstnärlig böjd bör förstå hur de påverkar konstens värld. Eftersom den digitala världen fortsätter att växa i betydelse kommer den att bli integrerad på ett ännu större sätt i konstens värld. En examen i datorteknik ger dig möjlighet att maximera dina konstnärliga talanger samtidigt som du omfattar detta faktum.

Vad är typer av datortekniska discipliner?

En Doktorsexamen ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av discipliner, och på kandidatnivå väljer du ofta bara en för att driva på djupet. Vissa är inriktade på underhållning, med animering, video, videospel och ljudkonst som alla finns i detta examensfält. Bilder, algoritmer, prestanda och digitala gallerier är också discipliner som faller i denna kategori. Du kan till och med välja att studera utveckling av webbsidor, CD-ROM eller DVD-ROM. Traditionella konstformer kan också hittas i Computer Arts-fältet, så det är en mycket mångsidig studieperiod.

Wht tar en Computer Arts Degree Online?

Om du överväger att tjäna en Masters i Computer Arts, kan online studie vara ett alternativ för dig. Computer Arts-fältet är en som passar bra för online-studier, och det finns flera program som hjälper dig att tjäna en examen på detta område. Att hitta en ger dig flexibiliteten att tjäna en examen i Computer Arts på ett tidsplan som fungerar för dig.

Vad är karriärmöjligheterna när man tar en datorteknik?

Med den stora efterfrågan på datorer och teknik i dagens värld är en examen i Computer Arts en som erbjuder utmärkt karriärpotential. På de flesta områden som involverar datorer är behovet av datortillverkare högt.Företagen behöver webbdesigners och grafiska artister för att hjälpa dem att skapa kampanjkonst. Nöjesföretag behöver datorbaserade artister för videospel och animationsskapande. Om du kan bilda ett kreativt fält som involverar datorer, kommer en grad i Computer Arts vara till hjälp, och en examen ger dig den utbildning, erfarenhet och portfölj du behöver vara konkurrenskraftig inom detta område.

Läs Mer

Master I Curating Digital Konst

ESDi - Design School
Campusstudier Heltid 1 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Mästaren i Digital Art Curator tillgodoser behoven hos professionella och akademiska bakgrund med inriktning mot utställningar, konstteori och design, kritisk eller cultural management, med den egenhet att bli specialiserade på skapandet och användandet av ny teknik. [+]

Presentación

Den Master i Digital konst Curator tillgodoser behoven hos professionella och akademisk utbildning med inriktning mot utställningar, konstteori och design, kritik eller cultural management, med speciella med att specialiserat sig på skapandet och användningen av ny teknik.

Befälhavaren, 60 högskolepoäng, är det första programmet i curerad konst och nya medier tjänsteman, undervisade i Spanien, som tas i ett läsår, uppstår 46 obligatoriska högskolepoäng och 28 valfria, av vilka du måste fylla i 14. Av de 28 valbara högskolepoäng, det finns vissa frågor som professionella aspekten och andra forskningsfält. Befälhavaren erbjuder totalt 20 platser.

... [-]

Magister I Animation Design

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campusstudier Heltid 1 år November 2018 Italien Milan

Spridningen av Internet och digitala media medförde en ökning av den internationella produktionen och distributionen av innehåll som gjordes i animering, reklam, TV-serier och specialerbjudanden, filmsekvenser, men även kortfilmer och dokumentfiktion. [+]

Spridningen av Internet och digitala media medförde en ökning av den internationella produktionen och distributionen av innehåll som gjordes i animering, reklam, TV-serier och specialerbjudanden, filmsekvenser, men även kortfilmer och dokumentfiktion. Betydande är också den växande efterfrågan inom spel, animationsproduktioner cross och transmedia, specialeffekter för filmer och tv-produktioner.

Den Master i Animation Design Erbjuder möjlighet att passa in i en av dessa yrkesgrupper: i oberoende produktionsföretag, forsknings- och designkonsulter, serviceföretag, interna strukturer för programföretag, specialiserade avdelningar för förlag.

Karriärmöjligheter - Animationsdesignern kan passa in i det professionella området animationsproduktion, cross och transmedia. Mästaren garanterar en högkvalificerad expertis för profiler som konceptartist, karaktärsdesigner, ambient designer, storyboard artist; Tecken Animator 2D; Tecken Animator 3D; Produktionsassistent; Sättare.... [-]


Magister Digital Animation 2D

Seeway - Barcelona
Campusstudier Heltid 9 månader October 2018 Spanien Barcelona

2D-animation är konsten att traditionell animering. Vi går ett steg längre llevándonosla den digitala världen tack vare nya verktyg och tekniker som finns på marknaden, vilket tillåter oss att ge mer liv och rörelse på våra karaktärer och objekt i 2D-animation. [+]

2D-animation är konsten att traditionell animering. Vi går ett steg längre llevándonosla den digitala världen tack vare nya verktyg och tekniker som finns på marknaden, vilket tillåter oss att ge mer liv och rörelse på våra karaktärer och objekt i 2D-animation. Under hela programmet du skapar och ger liv åt dina egna mönster i en digital miljö, överraskande, förutsatt och skapa koncept och innovativa stilar genom nya digitala tekniker. Du befinner dig involverad i en kreativ miljö och 100% praktiskt, att engagera sig från första dagen i verkliga projekt. Att ha en lärare aktiv på arbetsmarknaden genom att ge riktlinjer för bästa resultat, anpassa dem till dagens behov.... [-]


Front End Web Design Magister

Aula Creactiva
Campusstudier Deltid September 2018 Spanien Madrid

Är du brinner för nätverk och du vill styra din karriär mot webbdesign? Web Design Master erbjuder utbildning du behöver för att arbeta som en webbdesigner i en studio eller en reklambyrå. [+]

Är du brinner för nätverk och du vill styra din karriär mot webbdesign? Web Design Master erbjuder utbildning du behöver för att arbeta som en webbdesigner i en studio eller en reklambyrå. Master består av kurser Web Design Basics (verktyg), Advanced Web Design (projekt) och webbdesign med Wordpress.

Under hela Master Web Design du lär dig att planera, utveckla och genomföra webbsidor. Webbdesign idag har blivit en av de snabbast växande yrken och utbildning av hög kvalitet kan du öppna dörrarna till arbetsmarknaden. Master består av tre delar som motsvarar 3 kurser: Grundläggande Web Design, Web Design och Web Design Advanced Wordpress. I den första delen kommer du att lära sig grunderna i webbdesign och lära sig att använda HTML och CSS med HTML 5 animeringsverktyg Dreamweaver och Animera. I den andra delen av Master kommer att fördjupas i viktiga frågor såsom färg, typografi, användbarhet, HTML, CSS stilar, domän, hosting, ftp, resurser JavaScript, PHP, mobil, responsiv webbdesign, Bootstrap, flexilbles lådor visar: flex. Den kunskapen av ledningen för de grundläggande verktyg kan du utveckla dina egna webbplatser. I den tredje delen av Master du lär dig att använda Wordpress, det mest använda content management system i världen och en mycket användbar webbdesign verktyg och onlinebutiker.... [-]


Magister I Webbdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 1 år March 2019 Italien Milan

Web Design Master Kursen består av teorilektioner, workshops och webbdesign kurser. Teknisk utbildning erbjuder XTML, CSS design, Dreamweaver, rörelse design ... [+]

Master i webbdesign

Web Design Master Kursen består av teorilektioner, workshops och webbdesign kurser. Teknisk utbildning erbjuder XTML, CSS design, Dreamweaver, rörelse design, flash och photoshop klasser. På detta sätt studenten ska förvärva yrkeskompetens i kombination med en metodisk medvetenhet om hela designprocessen.

VARAKTIGHET

Mästaren i Web e Multimedia Design varar i ett år (från oktober till december med en sommaruppehållet i augusti) .Det blir minst 20 timmar lektioner per vecka. Närvaro är obligatorisk och heltid.

Intern

I slutet av lektionerna, kommer eleverna börja en praktik i företag eller studios inom sektorn

Språk... [-]


Master I Visuella Effekter För Bio

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Campusstudier Heltid 2 terminer September 2018 Spanien Barcelona

Mästaren i Visual Effects erbjuder en omfattande, kreativ och teknisk utbildning. Det ger baserna, både praktiska och formella, att införas i världen av visuella effekter av digital produktion. [+]

Om mästaren

Visuella effekter sektorn öppnar ett brett spektrum av professionella profiler för design, generering och produktion av digitalt genererade bilder som kommer att skapas och / eller integreras i alla typer av audiovisuella produktioner.

Mästaren i Visual Effects för ESCAC-film ger studenten en integrerad, kreativ och teknisk utbildning, som ger de solida baserna, både praktiska och formella, som ska införas i den visuella effekterna. Vi drar nytta av filmskolans miljö för att sätta denna kunskap i bruk i ett verkligt produktionssystem i konstant samverkan med övriga avdelningar inom sektorn.

Vem bör delta

Högskoleexamen i audiovisuell kommunikation, konst eller andra högskoleexamen i samband med det audiovisuella området. Datoringenjörer, Multimedia, Videogames, ... som vill komplettera sin läroplan med en fullständig bildformning av visuella effekter för bio.... [-]


Magister I Fler Anordning Webbdesign

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Heltid 12 månader May 2018 Spanien Barcelona

Programmet ger kunskap för att förstå och ta itu med behov, teknik och möjligheter varje projekt. [+]

Har du tänkt på hur mycket visuella effekter som du får dagligen från webbmiljö genom sina flera enheter?

Vi ständigt informera, söka, dela, relatera, interagera, analysera, kasta, ... informationen på Internet. Så viktigt är tillförlitligheten av information, till exempel hur det presenteras och anpassar sig till var och en av enheterna.

Marknaden är viktigt att ha personal som kan förstå ständig omvandling av miljön, förstår användaren att skicka dig information och budskap.

Under kursen kommer studenterna att kunna bättre förstå och ta itu med de behov, teknik och de verkliga möjligheterna hos varje kund eller projekt för att ge ett effektivt svar på sina mål, så väl som att kunna erbjuda grafiska kreativa bidrag det är en unik och innovativ bit.... [-]


Master Konstnärlig Ledare I Videospel Skapande

Autograf
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Frankrike Paris

Denna Master vill vara mycket konkret. Det är uppbyggt kring student video spelprojekt. Dessa kommer att designa, utveckla, publicera och marknadsföra sina spel. [+]

Pascal Luban, speldesigner och creative director (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), är referens professionella som ansvarar för utbildnings validering av denna utbildning.

Denna Master vill vara mycket konkret. Det är uppbyggt kring student video spelprojekt. Dessa kommer att designa, utveckla, publicera och marknadsföra sina spel. Om den känner framgång, kan de även generera intäkter. Och om det inte är fallet, är det faktum att se sitt namn i samband med en publicerad spelet en stor visitkort.

Program:

Avancerad akademisk utbildning: Computer Graphics, programmering, design - Introduktion till nya färdigheter: marknadsföring, projektledning, rättsliga grunder - Utveckling av ett spelkoncept och dess prototyp. Spelutveckling - Förbereda marknadsföringskampanj - Offentliggörande och marknadsföring av spelet (övervakning i samhället, fortsätter kommunikationskampanjen, animation spel) - Academic Avancerad utbildning för att förbereda dem för att sätta upp sin egen studio: Entreprenörskap, förvaltning - Framställning av ett andra projekt (individ eller grupp) att eleverna kommer att försöka utveckla efter befälhavaren. ... [-]

Officiell Magister I Att Skapa Och Utveckla Digitala Projekt

FDModa - LCI Barcelona
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Spanien Barcelona

Huvudsyftet med Master i skapandet och utvecklingen av digitala projekt är att erbjuda avancerad utbildning och specialiserad karaktär som kommer att förbereda eleverna konkurrens att erbjuda innovativa lösningar och nya propositioner värde till en marknad som, ur teknisk synvinkel Det är exponentiellt aktiv och går på högvarv. [+]

Master i Digital Creation och utvecklingsprojekt

Huvudsyftet med Master i skapandet och utvecklingen av digitala projekt är att erbjuda avancerad utbildning och specialiserad karaktär som kommer att förbereda eleverna konkurrens att erbjuda innovativa lösningar och nya propositioner värde till en marknad som, ur teknisk synvinkel Det är exponentiellt aktiv och går på högvarv.

Den digitala designer är nu i centrum för olika familjer och yrkessektorer såsom audiovisuell kommunikation, de grafiska skapelsen Graphic Arts Reklam Public Relations och interaktioner konstruktionssektorerna, och visar ökande synergier ofta omfattas inom branschen kallar erfarenheter och alltmer inriktad på digitala medier samt peka olika sektorsstudier och lokala och statliga rapporter.... [-]


MA I Konstpraxis: Specialisering - Animation Och Visuella Effekter

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Indien Bangalore

Animation och Visual Effects specialisering på Srishti på masternivå uppmuntra kreativitet och personligt uttryck tillsammans med strategier som är strategiska för en växande kreativ industri. Det ger en ram för utövare från olika områden för att komma in i animations- och visuella effekter och utvidga sina gränser genom sina unika perspektiv och erfarenheter. Kursen uppmuntrar studenterna att utforska och utveckla personliga stilar, konstnärliga visioner och röster genom sina filmskapande metoder. [+]

MA i konstpraxis: Specialisering - Animation och visuella effekter

Attributen för rörlig bild blir svåra att definiera. Linjerna mellan live-action, animering och datorgenererade bilder blir suddiga. Kursen i Animation och Visual Effects uppmuntrar till innovation inom området för manipulerad rörlig bild och att hitta sin röst i antingen personliga, konstnärliga eller industriella miljöer

Animation och Visual Effects specialisering på Srishti på masternivå uppmuntra kreativitet och personligt uttryck tillsammans med strategier som är strategiska för en växande kreativ industri. Det ger en ram för utövare från olika områden för att komma in i animations- och visuella effekter och utvidga sina gränser genom sina unika perspektiv och erfarenheter. Kursen uppmuntrar studenterna att utforska och utveckla personliga stilar, konstnärliga visioner och röster genom sina filmskapande metoder. Det syftar också till att ge en bred förståelse av animationsfilmverkning baserat på självständig praxis, branschen och experiment i det indiska sammanhanget. Studenter kan välja att arbeta med olika tekniker (2D och / eller 3D, traditionell, experimentell, stopp-motion etc.) för att utveckla sina förmågor som berättare, visuella konstnärer och regissörer. Läroplanen innehåller grundläggande inslag i animeringsteknik, filmsprog, berättande, bildframställning och kompetensförbättring. Det erbjuder också möjligheter till experiment, innovation och kreativa samarbeten.... [-]


Magisterexamen I Ekonomisk Och Industriell Utveckling Webbplatser

UNIR México
Online Heltid Deltid 18 månader October 2018 Mexiko Mexico City + 1 fler

Engineering webbplats omfattar mycket mer än vad som vanligtvis förknippas med "webbutveckling". Det är framför något sätt och teknik är en grundläggande paradigm i dagens datorer, en konceptuell ram för utveckling och drift av applikationer och datorresurser. Denna master, med ständigt uppdaterat innehåll, förbereder dig för att du ska kunna tjäna pengar på alla online-verksamhet. [+]

Engineering webbplats omfattar mycket mer än vad som vanligtvis förknippas med "webbutveckling". Det är framför något sätt och teknik är en grundläggande paradigm i dagens datorer, en konceptuell ram för utveckling och drift av applikationer och datorresurser. Denna master, med ständigt uppdaterat innehåll, förbereder dig för att du ska kunna tjäna pengar på alla online-verksamhet.

Komplexiteten i branschen är sådan att det är viktigt att bildandet av goda yrkesmän med en omfattande och djupgående syn, kan utnyttja datorsystem av strategisk betydelse, av stor betydelse och komplexitet och utföra hans ledning, konstruktion och underhåll effektiva omfattande.

... [-]

Magisterexamen I Videospeldesign Och Utveckling

Universidad de La Laguna
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år September 2018 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Videospel är för närvarande ett globalt socialt fenomen som har etablerats som ett fritid alternativ för en trogen och betydande konsumentgrupp. Enligt Video Game Yearbook 2015 i Spanish Game Game Association (AEVI) är Spanien det nionde landet i världen när det gäller spelkonsumtion. Universitetsmästaren i design och utveckling av videogames av Universidad de La Laguna presenterar specialiserade studier med en del huvudsakligen praktiska innehåll som gör det möjligt för studenten att ha grundläggande datorutbildning, specialiserat sig på teknik och nya metoder som används vid produktion av videospel . [+]

Videospel är för närvarande ett globalt socialt fenomen som har etablerats som ett fritid alternativ för en trogen och betydande konsumentgrupp. Enligt Video Game Yearbook 2015 i Spanish Game Game Association (AEVI) är Spanien det nionde landet i världen när det gäller spelkonsumtion. Universitetsmästaren i design och utveckling av videogames av Universidad de La Laguna presenterar specialiserade studier med en del huvudsakligen praktiska innehåll som gör det möjligt för studenten att ha grundläggande datorutbildning, specialiserat sig på teknik och nya metoder som används vid produktion av videospel .

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Studenten ska kunna:... [-]


Civilingenjör I Multimedia

Indian Institute Of Film And Animation
Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Indien Bangalore

Animation är ett snabbt framväxande högt betalande karriäralternativ. Eftersom branschen växer så fort, finns det en ständig efterfrågan på skickliga proffs från både indiska studior och internationellt outsourcade projekt. IIFA erbjuder karriärinriktad utbildning för att förbereda dig för jobb i animering, webbdesign, spel [+]

Animationen är ett snabbt framväxande högt betalande karriäralternativ. Eftersom branschen växer så fort, finns det en ständig efterfrågan på skickliga proffs från både indiska studior och internationellt outsourcade projekt. IIFA erbjuder karriärinriktad utbildning för att förbereda dig för jobb i animering, webbdesign, spel

IIFA erbjuder 2 års heltidskurs M.Sc i AnimationKursen har 4 terminer där studenten introduceras i multimedia världen med teckningsbegreppErbjuder ett unikt och omfattande Bhatathiyar-universitet UGC Godkänt examensplan och förbereder en student från grundprinciperna som 2D, 3D, Web, Graphics och VFX som i huvudsak krävs i dagens bransch.Denna väl blandade kursplan i kombination med kommunikations- och självutvecklingskurser gör IIFA-studenter till ett föredraget val bland ledande studior och underhållningsföretag.... [-]

Magister I Spelifiering Och Transmedia Storytelling

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Heltid 750 öppettider October 2018 Spanien Barcelona

Mästaren i Gamification och transmedia storytelling presenteras som en komplett utbildning som förenar två komplexa och helt samtida områden: Gamification och transmediality. [+]

Den spelifiering och tillämpning av metoder spelvärlden på något rekreationsmiljöer är allt fler applikationer och fördelar när det gäller verksamheten och marknadsföring, hälsa, utbildning, människor, etc. Varför är fler och fler företag som satsar och tillämpa denna disciplin.

Mästaren i Gamification och transmedia storytelling presenteras som en komplett utbildning som förenar två komplexa och helt samtida områden: Gamification och transmediality.

I dessa virtuella samarbetsmiljöer är de spel som kommer med olika discipliner runt 4 axel designen minnesvärd upplevelse: bra historier baserade på beslut som fattas av användare räknas; kraftfulla visuella estetiska ackord är utformade för att "målgruppen"; spelelement monteras och slutliga genomförandet plattform avgörs.... [-]


Magisterexamen I Rörelse Grafisk Design

Bau Design College of Barcelona
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Spanien Barcelona

The Masters i Motion Graphics Design av 60 ECTS erhålls genom att fylla i två forskarutbildning 30 hp vardera. Dessa forskarutbildningskurser kan tas på ett läsår eller i olika läsår. [+]

Master i Motion Graphics Design

The Masters i Motion Graphics Design, Är 60 ECTS erhålls genom att fylla i två forskarutbildning 30 hp vardera. Dessa forskarutbildningskurser kan tas på ett läsår eller i olika läsår. Dessutom kan alla kurser som ingår i en magisterexamen tas oberoende.

PRESENTATION

Hur många skärmar du ser omkring dig? Information ivriga Väntar näring med färska, förförisk och intressant innehåll. Krediter för serier och filmer, ljud visuella identiteten för kanaler och TV-program, reklam, videoklipp, corporate audiovisuella stödstycken utbildning, videoprojektioner och erfarenhets kommunikation ... I den här miljön är animerad grafik utformad som en av den mest attraktiva och i drift vid tidpunkten för byggandet av de nya digitala tal fönster lösningar.... [-]