Masterexamen i Design Management i Italien på deltid

Se alla masterprogram i Design Management i Italien på deltid 2018

Design Management

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Design Management i Italien på deltid 2018

Läs Mer

Magister Inom Mode, Erfarenhet Och Design Management (mafed)

SDA Bocconi School of Management
Campusstudier 12  January 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina

Mästaren i Mode, Erfarenhet & Design Management (MAFED) är en heltid, ettåriga intensivt program som undervisas helt på engelska och lockar studenter från [+]

Mästaren i Mode, Erfarenhet & Design Management (MAFED) är en heltid, ettåriga intensivt program som undervisas helt på engelska och lockar studenter från hela världen.

MAFED syftar till kulturen i resultatorienterade kreativitet, vilket innebär klara med obegränsad fantasi kreativa människor, din medvetenhet om den vackra och originella, och de begränsningar av timing och ombytlighet konsumenterna.

MAFED är Master för dig om Du strävar efter att ta på sig en ledande roll på ett sätt, lyx eller design-baserade företaget, eller om du är intresserad av att genomföra din start-up inom sektorn Du letar efter ett program som ger dig direkt exponering till industrin världen, där det händer saker Du vill få en examen som är i linje med dina mål Vill du ha en internationellt erkänd Specialized Post-Graduate och Post-Erfarenhet Mästare, för internationella profiler med yrkeserfarenhet. Vad MAFED kan erbjuda dig Programmet, med sin fokuserade inriktning och dess nära band till industrin, gör att du kan: Få specialiserad ledarskapsutbildning och verktyg i ett av världens mode och design huvudstäder, där många uppmärksammade händelser äger rum varje år. Interagera med en särskild F & D akademiska och yrkesmässiga fakulteten Gå med ett internationellt nätverk med studenter från över tjugo nationaliteter och mer än 450 Alumni över hela världen Besök företag, inklusive fabriker, utställningslokaler, och flaggskeppsbutiker Läs mer om nya trender och framgångsrika affärsmodeller som flyttar mellan mode och design baserade industrier och mellan de olika segmenten, från lyx till snabb modebutiker. Ett faktum om MAFED ... [-]