Masterprogram i Design på Island

Se masterprogram i Design på Island 2018

Design

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Designstudier är viktiga för kläddesigners, landskapsarkitekter, stadsplanerare och produktforskare. Kurser i olika ämnen hjälper studenter att tillämpa sina kunskaper på nya designområden, såsom bärbar teknik.

Island officiellt Republiken Island är ett nordiskt ö land som ligger vid sammanflödet av Nordatlanten och Norra ishavet, på Mid-Atlantic Ridge.

De mest populära masterprogrammen i Design på Island 2018

Läs Mer

Ma konstruktion

Iceland Academy of the Arts
Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Island Reykjavík

Vi använder nu termen "design" om tänkande som sträcker sig långt bortom den traditionella området av design, som design kretsar främst kring utformningen utrymmet inuti det mänskliga sinnet och spotting nya möjligheter. [+]

Funderar former världen

Vi använder nu termen "design" om tänkande som sträcker sig långt bortom den traditionella området av design, som design kretsar främst kring utformningen utrymmet inuti det mänskliga sinnet och spotting nya möjligheter. Design är forskning, omvälvande kraft och politisk handling. Ingenting är irrelevant för det, vare sig det utbildning, politik, affärer eller samhället som helhet.

Idén att utforma saker att sälja i butiker är nu ganska föråldrad, eftersom de angivna målen för designen har blivit att leda tänkande, att förändra attityder och att ha en positiv inverkan på hur människor lever. Efterfrågan är gjord av samtida formgivare som de är medvetna om sitt ansvar och makt i en värld som har nått yttersta gränsen för materialism. Designers är viktiga förespråkare för hållbarhet och ansvarsfullt agerande, i tätbebyggda områden eller i naturen. De bör kunna urskilja mönster som de visas i samhället, ordna dessa och använda för ett bra arbete.... [-]