Filter
Masterexamen
Nya Zeeland Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Design i Nya Zeeland 2019

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

När man studerar design utvecklar man vanligtvis sitt kritiska tänkande och sin kreativitet för att utforma och producera väldesignade objekt. Man undersöker också hur framsteg inom teknik, samarbete och marknadsföring påverkar design av interiör, kläder, accessoarer och offentliga utrymmen.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

De mest populära masterprogrammen i Design i Nya Zeeland 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

3 Results in Design, Nya Zeeland

Other options within this field of study:
Victoria University of Wellington

Om du är intresserad av att bedriva både en kreativ och teknisk karriär och funderar på att arbeta i en av de många nya teknologinäringarna här i Wellington, Nya Zeeland ... [+]

Översikt

Om du är intresserad av att bedriva både en kreativ och teknisk karriär och funderar på att arbeta i en av de många nya teknologinäringarna här i Wellington, Nya Zeeland eller till och med globalt, kan Master of Design Technology vara för dig.

Master of Design Technology (MDT) är en spännande en 180-årig professionell masterexamen på heltid som ger studenterna de färdigheter som krävs för att arbeta inom högteknologiska designprofiler, inklusive speldesign, visuella effekter (VFX), utställning design och multimedia design.

Detta program är unikt i Nya Zeeland och ger eleverna den bästa kompetensen inom både universitetsforskning och industriell praxis för att få de färdigheter de behöver för en framtid i den breda och snabbt växande teknologisektorn.... [-]

Nya Zeeland Wellington
March 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Victoria University of Wellington

Få den specialistkunskaper och kunskap du behöver för att vara en framgångsrik professionell inom designbranschen. I detta tre-trimesterprogram lär du dig konsten att för ... [+]

Översikt

Få den specialistkunskaper och kunskap du behöver för att vara en framgångsrik professionell inom designbranschen. I detta tre-trimesterprogram lär du dig konsten att föra idéer till liv - från idé till design till konstruktion.

Välj en av tre majors-Industrial Design, Media Design och Design for Social Innovation-i denna branschfokuserade, professionella kvalifikation med Design School. Bedöm ny teknik och undersök de sociala, kulturella, miljömässiga och ekonomiska konsekvenserna av design på vår värld.

Genom en kombination av kurs och övervakad forskning får du en större förståelse för processen att skapa värde genom design.

Design Research Innovation Labs (DRIL)... [-]
Nya Zeeland Wellington
March 2019
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Media Design School

The Master of Design är lämplig för nyutexaminerade en designrelaterade disciplin eller branschfolk som har sex eller fler år i den kreativa industrin. ... [+]

Den Master of Design är lämplig för nyutexaminerade en designrelaterade disciplin eller branschfolk som har sex eller fler år i den kreativa industrin.

Att arbeta i en simulerad industrimiljö, kommer våra doktorander utmanas att forska relevanta idéer, lösa problem och skapa konstruktionslösningar som svar på en mängd olika verkliga trosor. Dessa trosor kräver att våra studenter att samarbeta med andra för att skapa ett brett utbud av digitala och kreativa produkter, tjänster och strategier över en mängd medieplattformar.

Detta projektbaserade tvärvetenskapligt synsätt innebär att studenter kommer att avsluta programmet med en imponerande portfölj fylld med praktisk och relevant arbetslivserfarenhet för att visa att deras nuvarande eller framtida arbetsgivare.... [-]

Nya Zeeland Auckland
February 2019
Heltid
30 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska