Filter
Masterexamina
Bahrain Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Designstudier i Bahrain på deltid 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Generellt sett kombinerar design flera färdigheter för att skapa unika produkter och lösningar för både offentliga och privata organisationer. Designers sammanför kreativitet, innovativt tänkande, analytisk talang och problemlösning för att planera och bygga objekt, begrepp eller processer i många olika situationer.  

Bahrain, officiellt Konungariket Bahrain är en liten ö land som ligger nära den västra stranden av Persiska viken. Det är en skärgård, med den största ön som Bahrain Island på 55 km lång och 18 km bred.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Designstudier i Bahrain på deltid 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Designstudier, Bahrain

Royal University for Women

Upprätta College of Art and Design som en specialiserad forskningscentrum för design management. ... [+]

Bästa masterprogrammen i Designstudier i Bahrain på deltid. Upprätta College of Art and Design som en specialiserad forskningscentrum för design management. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Deltid
36 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska