Masterexamen i Designstudier i Bahrain på deltid

Se alla masterprogram i Designstudier i Bahrain på deltid 2018/2019

Designstudier

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Designområdet är otroligt brett i sin omfattning och erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter. De som arbetar inom detta område använder sin kreativitet och sina problemlösningsfärdigheter för att svara på konsumenters, företags och institutioners behov inom både den offentliga och den privata sektorn.

Bahrain har kunnat införliva samma utbildningssystem som EU för att förbättra kvaliteten i högre utbildning bland studenter i det här landet. De har också utbildningsprogram utbyte med andra elever i världen. Detta har möjliggjort deras universitetsinstitutioner att erbjuda internationellt accepterade utbildning.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Designstudier i Bahrain på deltid 2018/2019

Läs Mer

Master of Arts in Design Management

Royal University for Women
Campusstudier Deltid 36 öppettider September 2018 Bahrain Riffa

[+]

Bästa masterprogrammen i Designstudier i Bahrain på deltid. Upprätta College of Art and Design som en specialiserad forskningscentrum för design management. [-]