Filter
Masterexamina
Mexiko Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Designstudier i Mexiko på deltid 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Skickliga designers behövs i många organisationer för att ta fram skräddarsydda lösningar på vanliga problem. Eftersom designområdet är så stort och omfattar många olika miljöer och tillämpningsområden letar man efter designers i både små och stora företag, inom utbildning, i ideella organisationer och inom den offentliga sektorn.  

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Designstudier i Mexiko på deltid 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Designstudier, Mexiko

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)

ICONOS (Forskningscentralen för kommunikation och kultur), utvecklar specialitet i animation och interaktivitet med Action Script, med syfte att förbereda specialister på ... [+]

Programöversikt

&nbsp

Dagens samhälle präglas av utvecklingen av digital teknik, som idag erbjuder bygga verktyg lätt att använda, eftersom de är mycket intuitiv.

Detta har möjliggjort utvecklingen av digitala produkter attraktiva, men inte alltid har tillräckliga kunskaper om vad som genereras. Det är önskvärt att en erfaren professionell på det digitala området, som dominerar grunderna i design och nya medier programplaneringen, bland annat interaktiva lösas av 2D-animation och objektorienterad programmering.

Av denna anledning (Forskningscentralen för kommunikation och kultur), utvecklar ICONOS specialitet i animation och interaktivitet med Action Script, med syfte att förbereda specialister på området arbete i högkonjunktur fram. ... [-]

Mexiko Buenavista
July 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska