Filter
Masterexamina
Italien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Djurvetenskap i Italien 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Husdjurvetenskap handlar om att studera djur som är under mänsklig kontroll. Läroplanen har vanligtvis ett starkt fokus på vetenskap, kombinerat med praktiskt arbete med djur. Detta ämnesområde förbereder studenterna på karriärer där man arbetar med djur, vilket kan inkludera agribusiness, djuruppfödning och djurbeteende.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Djurvetenskap i Italien 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Djurvetenskap, Italien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Turin

Master i djurvetenskap ... [+]

Ansökan hos UniTo för 2019-2020 är öppen till 14 april 2019. Ansök på https://apply.unito.it

Läroplaner erbjuds:

Djurkedja och produktkvalitet (föreläsas på italienska)Djurfoder och fodersäkerhet (föreläsat på engelska)Djurkedja och produktkvalitet

Utbildnings- och utbildningsmålen i läroplanen inom boskapens produktionskedja och produktkvalitet innefattar utveckling av experter inom animalieproduktionskedjan, vilka färdigheter innefattar en solid bakgrund och förståelse inom animalieproduktion och produktion av livsmedel av animaliskt ursprung, genom att komplettera den kunskap som förvärvats under universitetet första graden. Postgraduates kommer att kunna använda internationell litteratur, och bakgrunden som förvärvats under kursen kommer att innehålla flera innovativa ämnen inom animalieproduktionen. Förskoleelever ska förvärva djup kunskap och förståelse för boskapsprocesser, hållbar förvaltning av boskapsproduktion, djurgenetisk biologisk mångfald och kvaliteten på produkter av animaliskt ursprung.... [-]

Italien Turin
October 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska