Masterprogram i Djurvetenskap i Italien

Se masterprogram i Djurvetenskap i Italien 2019

Djurvetenskap

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Husdjurvetenskap handlar om att studera djur som är under mänsklig kontroll. Läroplanen har vanligtvis ett starkt fokus på vetenskap, kombinerat med praktiskt arbete med djur. Detta ämnesområde förbereder studenterna på karriärer där man arbetar med djur, vilket kan inkludera agribusiness, djuruppfödning och djurbeteende.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Djurvetenskap i Italien 2019

Läs Mer

Magisterexamen i djurvetenskap

University of Turin
Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Turin

Master i djurvetenskap [+]

Läroplaner erbjuds:

Djurkedja och produktkvalitet (föreläsas på italienska) Djurfoder och fodersäkerhet (föreläsat på engelska) Djurkedja och produktkvalitet

Utbildnings- och utbildningsmålen i läroplanen inom djurkedjens produktionskedja och produktkvalitet innefattar utveckling av experter inom animalieproduktionskedjan, vilka färdigheter innehåller en solid bakgrund och förståelse inom animalieproduktion och produktion av livsmedel av animaliskt ursprung genom att komplettera den kunskap som förvärvats under universitetet första graden. Postgraduates kommer att kunna använda internationell litteratur, och bakgrunden som förvärvats under kursen kommer att innehålla flera innovativa ämnen inom boskapsproduktionen. Förskoleelever ska förvärva djup kunskap och förståelse för boskapsprocesser, hållbar förvaltning av boskapsproduktion, djurgenetisk biologisk mångfald och kvaliteten på produkter av animaliskt ursprung.... [-]