Masterprogram i Dominikanska republiken

Se de 3 mest populära masterprogrammen i Dominikanska republiken 2018

Master

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Tjänar en avancerad examen såsom en Master erbjuder möjlighet att öka din kompetens och eventuellt förbättra din anställning chanser samtidigt. Masterprogram kan erbjudas online eller deltid, så att eleverna kan fullfölja sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

 

Studera högre utbildningen i Dominikanska republiken är ett relativt prisvärt alternativ i ett av de länder trhee stora universitites, nämligen, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autonoma de Santo Domingo och Universidad Central del Este.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Dominikanska republiken 2018

Läs Mer

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campusstudier Heltid 20 månader January 2019 Dominikanska republiken Santiago Santo Domingo + 1 fler

[+]

Därför

[-]

MBA Försäkringsprogram

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Dominikanska republiken Santiago Santo Domingo + 1 fler

Under de senaste åren har Dominikanska försäkringssektorn genomgått stora förändringar och beundransvärd tillväxt. Detta har inneburit medverkan av stora företag, internationella mäklare och försäkringsjuste bedriver i vårt land erbjuda service i världsklass. [+]

Presentación

Under de senaste åren har Dominikanska försäkringssektorn genomgått stora förändringar och beundransvärd tillväxt. Detta har inneburit medverkan av stora företag, internationella mäklare och försäkringsjuste bedriver i vårt land erbjuda service i världsklass. Det är därför det krävs specialiserad akademisk utbildning av mänskliga resurser inom området för försäkring, personal med kompetens som ger dem möjlighet att på ett effektivt sätt möta de utmaningar som sektorn.

För att utbilda experter i området, har Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra utformat MBA Insurance Program. Syftet är att utbilda mänskliga resurser som krävs för analys, design, implementering och effektivt program fastighetsförvaltning och personförsäkring för de finansiella, företag och hushåll; specialister som kan ta itu med och lösa ett tvärvetenskapligt synsätt på de problem som är involverade i utformningen och hanteringen av försäkringsprogram.... [-]


MA I Hög Ekonomisk Förvaltning (dubbel Examen)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campusstudier Heltid 20 månader January 2019 Dominikanska republiken Santiago Santo Domingo + 1 fler

Masterprogrammet i Upper Financial Management är inriktad på finansiella yrkesverksamma inom industri, handel, tjänstesektorn och finansmäklarfirmor titlar. [+]

Dubbel examen med Université Montesquieu Bordeaux IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i High Financial Management Det riktar sig till finansiella yrkesverksamma inom industri, handel, tjänstesektorn och finansmäklarfirmor titlar.

Expertis omfattar fördjupa förståelsen för de processer för registrering, produktionsrapporter och jämföra olika redovisningssystem.

Dessutom strategisk ledning, fusioner och förvärv är också ämnen som ingår i läroplanen, även regúlatenos inslag av finansiella transaktioner och skatte ursprung har beaktats i programmet.

Liksom i andra masterprogram PUCMM har empiriska element införts. Kvantitativa metoder för beslutsfattande i näringslivet expandera den arsenal av analysverktyg för att studera de finansiella marknaderna.... [-]