MASTERSTUDIES.SE

Se de 3 Bästa masterprogrammen i Egypten 2019/2020

När man tänker på Egypten, vad kommer att tänka på för många är de öknar, pyramider och den mystiska antika kulturen. Men för dem som väljer en Master i Egypten, upptäcker de mycket mer, till exempel en eklektisk blandning av modern med traditionella, dynamiska städer, många kulturella och historiska möjligheter för prospektering och första hand kunskaper om politik och ekonomi i regionen. Med hög kvalitet akademiska program, det finns något att erbjuda varje elev följer en Master i Egypten.

Det finns möjligheter inom flera ämnesområden för en Master i Egypten, inklusive finans, ekonomi, internationell utveckling, förvaltning och informationsteknik, för att nämna några. Det finns också alternativ för heltid, deltid och online studier som erbjuder flexibilitet i schemaläggning.A Master i Egypten är mer än en forskarutbildning, är det också en unik upplevelse som kan ge kulturella och intellektuella tillväxt samt större möjligheter för sysselsättningen i regionen och globalt.

Bläddra igenom Master i Egypten program nedan och hitta den utbildning väntar på dig!

sökresultat funna Filter

Magister av mjukvaruutveckling

EELU Egyptian E-Learning University
Internet Heltid September 2020 Egypten Egypten online

Den gemensamma mästaren i Software Engineering (MSE) är ett avancerat forskarutbildningsprogram som ger studenterna en djup förståelse av avancerade tekniker för analys, design och utveckling av komplexa mjukvarusystem.

E-lärande mästare

EELU Egyptian E-Learning University
Internet Heltid September 2020 Egypten Egypten online

I juni 2010 lämnade EELU inlägget om doktorandprogram i e-lärande vid fakulteten för utbildningsstudier (FES) till högsta rådet för egyptiska universitet (SCU). SCU godkände den nya bylawen den 15/7/2010.

MPA - Civilingenjörsexamen

Unicaf University (ZM)
Campusstudier Internet Heltid Deltid Öppen antagning Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Aten Rumänien bukarest Storbritannien london Egypten Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern online + 28 fler

MPA har utformats för att utveckla yrkesverksamma inom den offentliga sektorn, som förstår de alltmer komplicerade frågorna som utformar politik och projekt på lokal och nationell nivå och som har nödvändiga analytiska och ledarskapsförmågor för att tillämpa sin kunskap på verkliga situationer.