Masterprogram i Energi i Finland

Se masterprogram i Energi i Finland 2018

Energi

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

De mest populära masterprogrammen i Energi i Finland 2018

Läs Mer

Master Of Science SELECT - Environomiska Vägar För Hållbara Energisystem

InnoEnergy
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Finland Helsingfors

Mästarens miljövänliga energisystem för hållbara energisystem (MSc SELECT) är för ingenjörer som vill ha omedelbar praktisk erfarenhet av att lösa energiutmaningar i verkligheten. MSc SELECT-studenter dela inspiration med industripartnerna, utforska de samhälleliga aspekterna av ett föränderligt energilandskap och miljöpåverkan av förnybara energiprojekt, samtidigt som de lägger djup i deras tekniska kunskaper. [+]

Verkliga energiproblem. Samarbetslösningar. En hållbar morgondag.

Mästarens miljövänliga energisystem för hållbara energisystem (MSc SELECT) är för ingenjörer som vill ha omedelbar praktisk erfarenhet av att lösa energiutmaningar i verkligheten. MSc SELECT-studenter dela inspiration med industripartnerna, utforska de samhälleliga aspekterna av ett föränderligt energilandskap och miljöpåverkan av förnybara energiprojekt, samtidigt som de lägger djup i deras tekniska kunskaper.

Att utrusta dig med ytterligare färdigheter i problemanalys och lösning, avancerad teamuppbyggnad och internationellt samarbete, genom att slutföra programmet, innebär att du är perfekt placerad för att hjälpa till med övergången till framtida hållbara energisystem.... [-]