Filter
Masterexamina
Rumänien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energi i Rumänien 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

De mest populära masterprogrammen i Energi i Rumänien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Energi, Rumänien

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

EMSE-programmet rekommenderas till kandidatexamen i ingenjörs- och miljöstudier, ekolog, biologer, kemister och andra yrkesverksamma som kommer att uppskatta den viktiga ... [+]

I korthetStudiedom: MiljöteknikUndervisningsspråk: Detta studieprogram erbjuds både på engelska och rumänska.Typ av studier :: Heltid, Master of Science ProgramStandardlängd av studier (i år)Antal ECTS-poäng (på termin och längd av studier): 30 hp / semester, totalt 120 hpAkademisk kalender (start och slutdatum för kurserna): 1 oktober - 30 juni. Utökad till 30 september för omprövningar.

EMSE-masterprogrammet är att utbilda specialister inom miljövetenskap och teknik (enligt MO - Official Monitor 5644/2012) som passar perfekt TUIASI uppdraget, dess utbildnings- och forskningsmål och utvecklingsstrategi .

EMSE-programmet rekommenderas till kandidatexamen i ingenjörs- och miljöstudier, ekolog, biologer, kemister och andra yrkesverksamma som kommer att uppskatta den viktiga multi- och tvärvetenskapliga dimensionen av denna forskarutbildningsprogram.... [-]

Rumänien Iași
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska