Masterprogram i Energihushållning i Makedonien

Se masterprogram i Energihushållning i Makedonien 2019

Energihushållning

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studier i energihushållning är avsedda för dem som är intresserade av energisparande och utveckling av hållbara metoder. Principerna för energihushållning gås igenom i tillägg till energiförlustsinspektion, instrumentkalibrering och rapportering.

Makedonien, officiellt Republiken Makedonien är ett land som ligger i centrala Balkan i sydöstra Europa. Det är en av de stater i det forna Jugoslavien, från vilken det förklarade sig självständigt 1991.

De mest populära masterprogrammen i Energihushållning i Makedonien 2019

Läs Mer

Energihantering och en hållbar utveckling

South East European University
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Makedonien Tetovo Skopje + 1 fler

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det kräver förbättringar inom den högre utbildningen. Förnybar energi är mycket viktigare i framtiden för ekonomisk förflyttning av partnerländerna på västra Balkan med begränsad ... [+]

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det kräver förbättringar inom den högre utbildningen. Förnybar energi är mycket viktigare i framtiden för ekonomisk förflyttning av partnerländerna på västra Balkan med begränsade energiresurser i en växande ekonomi och problemen i samband med miljön. Som ett resultat, de befintliga utbildningar är fulländat, ACE främja nya forskarutbildning, vilket opfakjaatcelata området förnybar energi och upravuvanjetoso.

Utbildningen Energy Management och hållbar utveckling kommer att utveckla soposebno uppmärksamma den specifika kombinationen aspekter energi, miljö, ekonomi och lagstiftning. Kommer bidatopfateniprashanjata utveckling av hållbara energisystem i en period av snabb förändring nationella och regionala energimarknaderna. Olika system för förnybar energi, såsom vatten och tidvatten, vind, solenergi, kemisk energi, geotermisk energi, biomassa och biogas kommer att integreras i flera ämnen. En mycket viktig aspekt är att integrera ekonomi för att analysera överkomliga av de olika systemen och tidsplanen för genomförandet av särskilda acceptabelt energisystem. Lagring av energi i batteriet, antingen som potentiella eller kemisk energi får en ny dimension.... [-]