Filter
Masterexamina
Tyskland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energihushållning i Tyskland 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Studier i energihushållning fokuserar på att utbilda personer som i sin karriär sedan ska utveckla hållbara energimetoder. Ämnen man studerar kan inkludera energisparande, övervakningssystem och inspektion av energiförluster. Studieprogram i energihushållning kan förbereda personer på att arbeta inom det offentliga med exempelvis stadsplanering. 

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

De mest populära masterprogrammen i Energihushållning i Tyskland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Energihushållning, Tyskland

HECTOR School of Engineering and Management

Energi är motorn i vårt samhälle - kursen EEM ger en djup insikt i de nödvändiga tekniker såsom vind- och solenergi, eller smarta elnät. Nästa officiellt startdatum: Okto ... [+]

Arbetsbeskrivning beskriver företagens behov av produktion, transport, distribution, lagring och distribution av energi (el, värme, ...) vars leverantörer är energiintensiva företag. Kandidater från examensprogrammet har en övergripande översikt och fördjupad inblick i nuvarande och framtida energisystem och deras element. De kan spela en nyckelroll i framgångsrik införande av nya hållbara energisystem och, utöver hållbarhet i smalare mening, utvärdera och på lämpligt sätt överväga aspekter av kostnadseffektivitet, tillgänglighet och säkerhet.

De lärande målen är därför att förstå de delar av energisystemen i detaljer och i deras komplex interaktion, beskriver de kvantitativt utvärdera och optimera dem. De utexaminerade kan förstå innovationsprocesser och målinriktat och framgångsrikt genomföra befintliga företag eller genom skapandet av "start-ups". Dessa specialister metoder är - process- och ledningskompetens som finns i modulerna för energiteknik... [-]

Tyskland Karlsruhe
October 2019
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska