Masterprogram i Energistudier i Kanada

Se masterprogram i Energistudier i Kanada 2018

Energistudier

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Energistudier handlar om hur energikrav uppfylls. Detta kan ske genom konventionella medel eller tack vare alternativa energikällor, såsom vind- och solenergi. Vissa studieprogram kan vara fokuserade på utveckling av nya energikällor.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Kanada 2018

Läs Mer

Civilingenjör Ledarskap I Ren Energiteknik

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 1 år January 2018 Kanada Vancouver

The Master of Engineering Ledarskap (MEL) Clean Energy Engineering är en intensiv ettårigt utbildningsprogram för ingenjörer och miljövetenskap studenter som vill göra en hållbar vision till verklighet och avancera i efterfrågade området ren energi. [+]

Den Civilingenjör Ledarskap (MEL) Clean Energy Engineering är en intensiv ettårigt utbildningsprogram för ingenjörer och miljövetenskap studenter som vill göra en hållbar vision till verklighet och avancera i efterfrågade området ren energi.

Det finns ett växande behov i flera branscher för tekniska experter inom ren energiteknik. Vår planet behöver livskraftiga energilösningar för att minimera miljöpåverkan, främja geopolitisk stabilitet och möjliggöra ekonomisk diversifiering.

Titta på denna video och lära sig mer om detta unika program tekniska förvaltningen från våra studenter och professorer.

Propel din karriär framåt

Denna unika magisterprogram kommer:... [-]