Filter
Masterexamina
Kina Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energistudier i Kina 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Energiprogram är utformade för att ge studenterna en utbildning som fokuserar på kraftkällor. Vissa program inom detta område fokuserar på en viss typ av energi, samt utveckling av nya energialternativ. 

Kina försöker att främja utvecklingen av förstklassiga universitet. Kina 's ekonomi är redan världens ' s näst största och växer fortfarande. Upplever sin kultur och förstå sin marknad tillväxt kommer att öka din karriär.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Kina 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Energistudier, Kina

Harbin Engineering University (HEU)

Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades 1980. Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talang ... [+]

Master i kärnenergi-och informationsteknik

&nbsp

Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades 1980. För närvarande har det en lärare personal bestående av 10 professorer och 1 docent i 6 forskningsområden, som bland annat kärnkraftverk (NPP) prestanda, säkerhet och tillförlitlighet i kärnreaktorn och kärnkraftverk, kontroll och provning av kärnreaktor och NPP, NPP Drift och simulering, NPP Utrustning och Thermo-hydraulik av NPP.

&nbsp

Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, behärskning av grundläggande teori om Engineering Thermo-fysik och kärnkraft Engineering, inom de områden som forskning, konstruktion, tillverkning, drift och förvaltning av kärntekniska kraftteknik. De viktigaste kurser som ingår kärnreaktorn Engineering, Advanced Heat Transfer, matematisk Fysisk metod, kärnkraftverk, kärnkraftverk Komponenter, Nuclear Turbine, kärnkraftverk Control, kärnsäkerhet, drift av kärnkraftverk och simulering, och så vidare. ... [-]

Kina Harbin
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
China University of Petroleum

... [+]

Avancerade strömningslära [-]
Kina Beijing
September 2019
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet ger avancerad och systematisk utbildning och utbildning inom områdena elektronisk vetenskap och teknik. ... [+]

Översikt

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet ger avancerad och systematisk utbildning och utbildning inom områdena elektronisk vetenskap och teknik. Det har utformats för att svara på den kraftfulla utvecklingen av el- och energiteknik i Kina och hela världen.

Programmet innehåller lärda kurser som omfattar solomvandlare, vindkraft, energilagringsteknik och smarta nät. Det lägger stor vikt vid praktisk erfarenhet och praktisk kompetensutveckling. Ett omfattande 12 månaders forskningsprojekt krävs vilket leder till inlämning av en avhandling efter det att eleverna har slutfört de undervisade modulerna.

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet ger avancerad systematisk utbildning och utbildning inom områdena elektronisk vetenskap och teknik. Du kommer att utveckla förståelsen för toppmoderna el- och energiteknik, kunna analysera och kritiskt utvärdera trender i nuvarande teknologier för energihantering, hållbarhet, förnybar energi och kärnenergi. Du kommer att förvärva färdigheter i planering, projektledning och kommunicera komplexa idéer och få erfarenhet av att genomföra utökad forskning och / eller utveckla projektarbete.... [-]

Kina Suzhou
September 2019
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska