Masterprogram i Energistudier i Kina

Se masterprogram i Energistudier i Kina 2018/2019

Energistudier

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Energiprogram är utformade för att ge studenterna en utbildning som fokuserar på kraftkällor. Vissa program inom detta område fokuserar på en viss typ av energi, samt utveckling av nya energialternativ. 

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Kina 2018/2019

Läs Mer

Master in Petroleum Engineering

China University of Petroleum
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Kina Beijing + 1 fler

[+]

De bästa masterprogrammen i Energistudier i Kina 2018/2019. Avancerade strömningslära [-]

Magister i kärnenergi-och ingenjörsvetenskap

Harbin Engineering University (HEU)
Campusstudier Heltid September 2019 Kina Harbin

Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades 1980. Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, behärskning av grundläggande teori om Engineering Thermo-fysik ... [+]

Master i kärnenergi-och informationsteknik

&nbsp

Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades 1980. För närvarande har det en lärare personal bestående av 10 professorer och 1 docent i 6 forskningsområden, som bland annat kärnkraftverk (NPP) prestanda, säkerhet och tillförlitlighet i kärnreaktorn och kärnkraftverk, kontroll och provning av kärnreaktor och NPP, NPP Drift och simulering, NPP Utrustning och Thermo-hydraulik av NPP.

&nbsp

Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, behärskning av grundläggande teori om Engineering Thermo-fysik och kärnkraft Engineering, inom de områden som forskning, konstruktion, tillverkning, drift och förvaltning av kärntekniska kraftteknik. De viktigaste kurser som ingår kärnreaktorn Engineering, Advanced Heat Transfer, matematisk Fysisk metod, kärnkraftverk, kärnkraftverk Komponenter, Nuclear Turbine, kärnkraftverk Control, kärnsäkerhet, drift av kärnkraftverk och simulering, och så vidare. ... [-]