Filter
Masterexamen
Makedonien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Energistudier i Makedonien 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Energistudier handlar om hur energikrav uppfylls. Detta kan ske genom konventionella medel eller tack vare alternativa energikällor, såsom vind- och solenergi. Vissa studieprogram kan vara fokuserade på utveckling av nya energikällor.

Makedonien, officiellt Republiken Makedonien är ett land som ligger i centrala Balkan i sydöstra Europa. Det är en av de stater i det forna Jugoslavien, från vilken det förklarade sig självständigt 1991.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Makedonien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Results in Energistudier, Makedonien

South East European University

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det ... [+]

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det kräver förbättringar inom den högre utbildningen. Förnybar energi är mycket viktigare i framtiden för ekonomisk förflyttning av partnerländerna på västra Balkan med begränsade energiresurser i en växande ekonomi och problemen i samband med miljön. Som ett resultat, de befintliga utbildningar är fulländat, ACE främja nya forskarutbildning, vilket opfakjaatcelata området förnybar energi och upravuvanjetoso.

Utbildningen Energy Management och hållbar utveckling kommer att utveckla soposebno uppmärksamma den specifika kombinationen aspekter energi, miljö, ekonomi och lagstiftning. Kommer bidatopfateniprashanjata utveckling av hållbara energisystem i en period av snabb förändring nationella och regionala energimarknaderna. Olika system för förnybar energi, såsom vatten och tidvatten, vind, solenergi, kemisk energi, geotermisk energi, biomassa och biogas kommer att integreras i flera ämnen. En mycket viktig aspekt är att integrera ekonomi för att analysera överkomliga av de olika systemen och tidsplanen för genomförandet av särskilda acceptabelt energisystem. Lagring av energi i batteriet, antingen som potentiella eller kemisk energi får en ny dimension.... [-]

Makedonien Tetovo Skopje
September 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska