Masterprogram i Energistudier i Makedonien

Se masterprogram i Energistudier i Makedonien 2018/2019

Energistudier

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Energistudier fokuserar på att möta efterfrågan på energi. Olika energikällor undersöks, såsom solenergi, vindkraft, geotermisk energi, kärnkraft och mer konventionella energikällor. Ibland kan fokus läggas på den teknik som används för att utveckla mer hållbar energi och på att förbättra effektiviteten.

Makedonien 's stora överflöd av naturliga och kulturella sevärdheter gör det till en attraktiv destination för besökare. Skopje är landet 's politiska, kulturella, ekonomiska och akademiska centrum och har flera universitet.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Makedonien 2018/2019

Läs Mer

Energihantering och en hållbar utveckling

South East European University
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2019 Makedonien Tetovo Skopje + 1 fler

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det kräver förbättringar inom den högre utbildningen. Förnybar energi är mycket viktigare i framtiden för ekonomisk förflyttning av partnerländerna på västra Balkan med begränsad ... [+]

Förnybar energi är mycket viktigt för skydd av miljön. På västra Balkan spelar bidrag vatten som den viktigaste förnybara energikällan en viktig roll i energi. Så här det kräver förbättringar inom den högre utbildningen. Förnybar energi är mycket viktigare i framtiden för ekonomisk förflyttning av partnerländerna på västra Balkan med begränsade energiresurser i en växande ekonomi och problemen i samband med miljön. Som ett resultat, de befintliga utbildningar är fulländat, ACE främja nya forskarutbildning, vilket opfakjaatcelata området förnybar energi och upravuvanjetoso.

Utbildningen Energy Management och hållbar utveckling kommer att utveckla soposebno uppmärksamma den specifika kombinationen aspekter energi, miljö, ekonomi och lagstiftning. Kommer bidatopfateniprashanjata utveckling av hållbara energisystem i en period av snabb förändring nationella och regionala energimarknaderna. Olika system för förnybar energi, såsom vatten och tidvatten, vind, solenergi, kemisk energi, geotermisk energi, biomassa och biogas kommer att integreras i flera ämnen. En mycket viktig aspekt är att integrera ekonomi för att analysera överkomliga av de olika systemen och tidsplanen för genomförandet av särskilda acceptabelt energisystem. Lagring av energi i batteriet, antingen som potentiella eller kemisk energi får en ny dimension.... [-]