Filter
Masterexamina
Nederländerna Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energistudier i Nederländerna 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Energistudier är användbara för dem som vill lära sig om hur energi fungerar. Specialiserade energiprogram kan fokusera på en viss typ av energi, såsom sol- eller vindkraft. Vissa program kan undervisa om hållbar energi och om sätt man kan minska de negativa effekterna konventionell energi har på miljön.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Energistudier, Nederländerna

University of Amsterdam

Vetenskap för energi och hållbarhet (SES) är ett tvärårigt tvärvetenskapligt spår inom masterprogrammen Kemi och Fysik och Astronomi. Den kombinerar "hård" vetenskaplig f ... [+]

Vetenskap för energi och hållbarhet (SES) är ett tvärårigt tvärvetenskapligt spår inom masterprogrammen Kemi och Fysik och Astronomi. Den kombinerar "hård" vetenskaplig forskning med analys av samhällsproblem, affärsmodeller och myndighetsregler. Det är ett gemensamt examensprogram med Vrije Universiteit Amsterdam, så du kommer att dra nytta av kompetens, nätverk och forskningsprojekt på båda universiteten.

Är vetenskap för energi och hållbarhet i Amsterdam spåret för mig?

Det är, om du:

är intresserade av hållbar kemi och katalysvill bli (mer) medveten om de vetenskapliga, tekniska och samhälleliga utmaningarna för vår framtidvill lära sig att främja förnybara energiresurser, främja en hållbar utveckling och använda resurserna mer effektivtvill studera utvecklingen av tekniska lösningar för globala energi- och hållbarhetsproblem samt det samhälleliga kontextet av den globala utvecklingen på detta områdevill driva en karriär som fokuserar på att utveckla hållbara lösningar till vår nuvarande pressande globala situation med avseende på energi, klimat och hållbarhet.Vad har Vetenskap för energi och hållbarhet i Amsterdam att erbjuda mig?... [-]
Nederländerna Amsterdam
September 2019
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Studenter med ekonomisk ekonomi (BEc), Civilekonom (BBA), Bachelor i kommunikation (BComm), Civilingenjörsexamen (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), Bachelor of Environmental Science (B. Env.Sc) eller motsvarande är berättigade att anmäla sig till detta program.

Internationella studenter ska ge bevis på engelska språkkunskaper: IELTS poäng ≥ 6,5 eller TOEFL poäng ≥ 575. Studenter som har examen från Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland eller USA är undantagna från detta krav.

Ett motivationsbrev krävs också.

[-]
Nederländerna Groningen
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Skaffa en solid grund i viktiga förnybara energiteknologier och relaterade socioekonomiska problem vid Hanze UAS och specialisera sig på en specifik teknik vid ett partne ... [+]

Studera en europeisk mästare i förnybar energi i Nederländerna

Skaffa en solid grund i viktiga förnybara energiteknologier och relaterade socioekonomiska problem vid Hanze UAS och specialisera sig på en specifik teknik vid ett partnerinstitut eller hos Hanze UAS. Specialiseringar finns inom vindkraft, fotovoltaik, hållbara bränslesystem för rörlighet, solvärme, nätintegration och havsenergi. Detta program är för studenter med teknisk bakgrund.

Förkunskapskrav

En kandidatexamen i:

teknik

matematik

Fysik

Motsvarar lämplig arbetserfarenhet

Ett bevis på bevis på tillräcklig kunskap på engelska:

TOEFL: lägsta poäng på 575 (pappersbaserat test) eller 90 (internetbaserat test, utan abonnenter under 20)... [-]

Nederländerna Groningen
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management

SESyM fokuserar på tvärvetenskapliga aspekter av energisystem. Det ger ledning och kommunikationsförmåga, samt nödvändig teknisk kunskap för att ta itu med den utmaning s ... [+]

Mål

Syftet med European Master i hållbar energi System Management är att ge doktorander med de kunskaper som krävs för anställning inom hållbar energi industrin. Studenterna kommer att specialisera sig på business case analys, modellering, projektering och genomförande. Som ett resultat av den utländska kontakt kursen krävs, kommer våra elever har den internationella bilden av väsentlig betydelse för industrin HR behov.

Genom att strukturera kursen i tre sektioner, studenter är garanterade att tillbringa tid i åtminstone två olika EU-länder och få kontakt med ett brett spektrum av europeiska institut och företag verksamma inom sektorn för hållbar energi. De deltagande universiteten är alla väl etablerade i utbildning och utbildningssektorn samt erkänns på internationell nivå för sitt arbete inom området hållbar energi ledningssystem.... [-]

Nederländerna Groningen
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska