Filter
Masterexamina
Rumänien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energistudier i Rumänien 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Energistudier är användbara för dem som vill lära sig om hur energi fungerar. Specialiserade energiprogram kan fokusera på en viss typ av energi, såsom sol- eller vindkraft. Vissa program kan undervisa om hållbar energi och om sätt man kan minska de negativa effekterna konventionell energi har på miljön.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Rumänien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Energistudier, Rumänien

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

EMSE-programmet rekommenderas till kandidatexamen i ingenjörs- och miljöstudier, ekolog, biologer, kemister och andra yrkesverksamma som kommer att uppskatta den viktiga ... [+]

I korthetStudiedom: MiljöteknikUndervisningsspråk: Detta studieprogram erbjuds både på engelska och rumänska.Typ av studier :: Heltid, Master of Science ProgramStandardlängd av studier (i år)Antal ECTS-poäng (på termin och längd av studier): 30 hp / semester, totalt 120 hpAkademisk kalender (start och slutdatum för kurserna): 1 oktober - 30 juni. Utökad till 30 september för omprövningar.

EMSE-masterprogrammet är att utbilda specialister inom miljövetenskap och teknik (enligt MO - Official Monitor 5644/2012) som passar perfekt TUIASI uppdraget, dess utbildnings- och forskningsmål och utvecklingsstrategi .

EMSE-programmet rekommenderas till kandidatexamen i ingenjörs- och miljöstudier, ekolog, biologer, kemister och andra yrkesverksamma som kommer att uppskatta den viktiga multi- och tvärvetenskapliga dimensionen av denna forskarutbildningsprogram.... [-]

Rumänien Iași
Oktober 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska