Masterprogram i Energistudier i Thailand

Se masterprogram i Energistudier i Thailand 2018

Energistudier

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Energistudier är användbara för dem som vill lära sig om hur energi fungerar. Specialiserade energiprogram kan fokusera på en viss typ av energi, såsom sol- eller vindkraft. Vissa program kan undervisa om hållbar energi och om sätt man kan minska de negativa effekterna konventionell energi har på miljön.

Thailand, officiellt Konungariket Thailand, tidigare känd som Siam, är ett land som ligger i centrum av Indokina halvön i Sydostasien. Thailand 's stränder och öar lockar miljontals besökare varje år från hela världen. Vem som helst med en fyraårig examen kan få anställning som engelsklärare i Thailand.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Thailand 2018

Läs Mer

Master I Energi

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Campusstudier Heltid 4 terminer June 2019 Thailand Rangsit

Energi Studieområde (FOS) i SERD har bidragit kapacitetsuppbyggnad inom energirelaterade områden sedan 1979.Energiexperter utbildade vid AIT arbetar [+]

Mästare i Energi

&nbsp

Energi Studieområde (FOS) i SERD har bidragit kapacitetsuppbyggnad inom energirelaterade områden sedan 1979. Energiexperter utbildade vid AIT arbetar i olika nationella och internationella organisationer, inklusive planering och utvecklingsavdelningar hos ministerier, energibolag, energibolag, energimyndigheter bevarande, konsultföretag och utbildningsinstitutioner på olika kapaciteter. Förutom kapacitet utvecklingsaktiviteter har Energi FoS varit inblandade i flera internationella, regionala och nationella forskningsprojekt. En stor vikt av nuvarande forskning är på främjande av förnybar energi (RE), energieffektivitet och energi, miljö och klimat, och energi för hållbar utveckling. Energy FOS är tvärvetenskaplig till sin natur, som omfattar teknik, planering och aspekter hantering, som rör befintliga och nya behov av energisektorn.Fokus för energi studier vid AIT är på följande områden: Energi för hållbar utveckling, energi, miljö och klimatförändringar, förnybar energi och energieffektivitet, elkraft systemförvaltning, omstrukturering av energiindustrin, ekonomi Energi och planering, och integrering av förnybara energi i kraftsystemet. ... [-]