Masterprogram i Energistudier i Thailand

Se masterprogram i Energistudier i Thailand 2019

Energistudier

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Ett energiprogram lär studenter om de sätt på vilka världens behov och efterfrågan på energi uppfylls. Studier kan fokusera på en viss resurs eller omfatta utveckling av nya alternativ. Hållbara källor kan också utforskas.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Thailand 2019

Läs Mer

master i energi

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Campusstudier Heltid 4 terminer June 2019 Thailand Rangsit

Energi Studieområde (FOS) i SERD har bidragit kapacitetsuppbyggnad inom energirelaterade områden sedan 1979.Energiexperter utbildade vid AIT arbetar [+]

Mästare i Energi

&nbsp

Energi Studieområde (FOS) i SERD har bidragit kapacitetsuppbyggnad inom energirelaterade områden sedan 1979. Energiexperter utbildade vid AIT arbetar i olika nationella och internationella organisationer, inklusive planering och utvecklingsavdelningar hos ministerier, energibolag, energibolag, energimyndigheter bevarande, konsultföretag och utbildningsinstitutioner på olika kapaciteter. Förutom kapacitet utvecklingsaktiviteter har Energi FoS varit inblandade i flera internationella, regionala och nationella forskningsprojekt. En stor vikt av nuvarande forskning är på främjande av förnybar energi (RE), energieffektivitet och energi, miljö och klimat, och energi för hållbar utveckling. Energy FOS är tvärvetenskaplig till sin natur, som omfattar teknik, planering och aspekter hantering, som rör befintliga och nya behov av energisektorn.Fokus för energi studier vid AIT är på följande områden: Energi för hållbar utveckling, energi, miljö och klimatförändringar, förnybar energi och energieffektivitet, elkraft systemförvaltning, omstrukturering av energiindustrin, ekonomi Energi och planering, och integrering av förnybara energi i kraftsystemet. ... [-]