Filter
Masterexamen
Tjeckien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Energistudier i Tjeckien 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Energistudier handlar om hur energikrav uppfylls. Detta kan ske genom konventionella medel eller tack vare alternativa energikällor, såsom vind- och solenergi. Vissa studieprogram kan vara fokuserade på utveckling av nya energikällor.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära masterprogrammen i Energistudier i Tjeckien 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:
PhD

1 Results in Energistudier, Tjeckien

Other options within this field of study:
PhD
Technical University of Ostrava

Detta program introducerar studenterna till energipolitiken och presenterar den som en av hörnstenarna i el- och värmeproduktion i Tjeckien. Eleverna får praktisk erfaren ... [+]

Fakulteten för maskinteknik

Studie Branch

Energiteknik

Sidoprofil

Gren omfattar ett brett spektrum av energifrågor. Det introducerar studenterna till energipolitiken och presenterar den som en av hörnstenarna i el- och värmeproduktion i Tjeckien. Utexaminerade kommer att kunna bedöma valet av teknik som används i nya energikällor enligt kriterierna för maximal energieffektivitet och minimala utsläpp. Eleverna får praktisk erfarenhet genom att bidra till att förbättra samarbetet mellan institutionen och fakulteten med olika institutioner och arbetsplatser i Tjeckien och utomlands för att uppnå en hög nivå av sakkunskap på de senaste forskningsutrustning. Alla studenter fördjupar sina kunskaper om teorin för strömningslära, värmeöverföring och massöverföring och förbränning, och studera vidare på konstruktion och drift av basenheter kraftutrustning såsom pannor, turbiner, kompressorer, kraftverk, förbränningsmotorer och förvärvar lednings vatten i energi, luft och trafikledning, diagnostik och underhåll vid makten. Eleverna väljer en av de fyra inriktningar. För "Värmekraft utrustning och industriell makt" möjligheter inkluderar värme, kärnkraftverk eller användningen av sekundära energikällor. För specialisering "Alternativ energi och miljöteknik" möjligheter inkluderar ventilation och luftkonditionering, alternativa och förnybara energikällor och energianvändning av biomassa och avfall. Den tredje specialisering "Byggandet av ångpannor och värmeanläggningar", förbereder specialister inom termiska beräkningar, konstruktion och tillverkning av ångpannor, och kännetecknas av ämnen: en ångpanna II, material och styrka konstruktion av panndelar och konstruktionsmetodik på fältet. Fjärde specialisering "Kärnkraft utrustning" förbereder specialister inom termiska och hydrauliska beräkningar, konstruktion och tillverkning av kärnkraftverk komponenter och kännetecknas av ämnen: kemi i kärn energisk, kärnkraft utrustning, tillverkningsteknik av kärnkomponenter, kärnkraft maskiner och tillämpad mekanik i kärn energisk. Akademiker... [-]

Tjeckien Ostrava
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska