Filter
Masterexamina
Kanada Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Energiteknik i Kanada 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Energiteknik är ett område av tillverkningen som hänför sig till produktion och distribution av kraft och elektricitet. De som studerar energiteknik använder matematiska modeller för att bestämma potentiella energi produktionsanläggningar, utföra laboratorieförsök att förstå tekniska processer och inspektera utrustning för att säkerställa regelefterlevnad.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

De mest populära masterprogrammen i Energiteknik i Kanada 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Energiteknik, Kanada

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Engineering Leadership (MEL) i Clean Energy Engineering är utformad för ingenjörer och miljövetenskapliga kandidater som vill göra sin hållbara vision verklighe ... [+]

* Applikationssystemet öppnas den 2 januari 2019.

Master of Engineering Leadership (MEL) i Clean Energy Engineering är utformad för ingenjörer och miljövetenskapliga kandidater som vill göra sin hållbara vision verklighet och avancera sin karriär inom efterfrågan på ren energi.

Teknisk specialisering inom hållbar energiproduktion, energitransmission, distribution och lagring samt effektiv energianvändning är nyckelkomponenterna i läroplanen. Kombinerat med starkt ledarskap och affärsförmåga kommer det här programmet att hjälpa dig att utveckla innovativa lösningar, hantera team och direkta projekt - en färdighetsuppsättning som är mycket relevant i dagens affärsmiljö.... [-]

Kanada Vancouver
January 2020
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska