MASTERSTUDIES.SE

Se de 9 Mest populära masterprogrammen i Estland 2019/2020

Trots att Estland är ett litet land, har det mycket starka traditioner inom utbildning. De börjar långt innan 20-talet och numera samlar en stor kunskap och vetenskaplig bakgrund. En av de viktigaste egenskaperna för högre utbildning i Estland är att universiteten är i hög grad självständiga, vilket resulterar i fler olika program och tester antagning, och detta ger universiteten bättre förberedda och motiverade studenter.

Två av de större vetenskapliga centra i Estland är Tallinn (Estlands huvudstad) och Tartu. Universitetet i Tartu grundades 1632 är ett av de äldsta universiteten i norra Europa. Universitetet i Tartu anses vara den ledande akademiska institutionen i Estland och erbjuder högklassig undervisning inom områden som humaniora och konst. Det är särskilt viktigt att nämna den internationellt erkända akademisk teori i strukturella lingvistik och semiotik som startade någon annan plats än vid Tartu universitet och som har vunnit Estland en internationell berömmelse för de kommande åren. Andra högt utvecklade områden som studeras i Estland är elektronik, programvaruteknik, samhällsvetenskap, juridik, landskapsvård och många fler.

Letar du efter forskarutbildning möjligheter i Estland? Bläddra sedan ner och ta en titt på de olika magisterexamen och andra program som erbjuds av några av de ledande universiteten i Estland!  

sökresultat funna Filter

Magister i it-säkerhet engineering

Estonian Information Technology College
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Estland Tallinn + 1 fler

Utbildning: professionella högre utbildning

Master of Design and Crafts

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tallinn

Den Estonian Academy of Arts erbjuder ett magisterprogram inom design och hantverk, levererat på engelska. Studenterna skriver in ett gemensamt program men väljer också en disciplin: keramik, glaskonst och design, smycken och smidesning, textildesign, läderkonst och tillbehörsdesign, eller modedesign.

Master of Interaction Design

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tallinn

MA i interaktionsdesign-programmet fokuserar på mänsklig-centrerad design. Den pågående utvecklingen av smart konsumentteknik har ökat behovet av väl utformade intuitiva användargränssnitt och upplevelser.

Master of Interior Architecture

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tallinn

Vi utbildar framtida inredningsarkitekter. Programmet ger kompetensen att analysera kritiskt, utveckla och experimentera med de olika aspekterna av rumslig miljöutveckling och bidrar till att utveckla ett personligt och kreativt tillvägagångssätt.

Master i Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tallinn

Programmet ligger vid den tvärvetenskapliga korsningen av arkitektur, stadsplanering och design, konsthistoria och teori, kritisk geografi, sociologi, etnografi och relaterade discipliner.

Master i Animation

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tallinn

Estonian Academy of Arts erbjuder en 2-årig Master of Animation program för doktorander som är intresserade av animation regi och filmskapande.

Magister i internationell rätt och mänskliga rättigheter

University of Tartu
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Estland Tartu

Programmet ger omfattande kunskap om de principer, regler, ämnen och praxis i internationell rätt och mänskliga rättigheter.

Magister i informationsteknik lag

University of Tartu
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Estland Tartu

Designad för advokater som är intresserade av att fullfölja karriärer inom området informationsteknologi och IT-säkerhet, utbildar programmet högkvalificerade IT Law experter välbehövliga vid advokatbyråer, IT-företag, offentliga organ, internationella organisationer och konsultföretag. Studenterna kommer att få full tillgång till UT tjänster och full delaktighet i alla händelser av IT Juristprogrammet.

Magister i försäkrings- och finansteknik

University of Tartu
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Estland Tartu

2-magisterprogram förbereder specialister på finansiella sektorn, bank- och försäkringsbranschen.