MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Förskoledidaktik på deltid i Alabama, Amerikas förenta stater 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

En Master of Education i Early Childhood är en mycket önskvärd grad närvarande på grund av den ökande efterfrågan på lärare. Denna examen ger också eleverna möjlighet att utforska andra områden inom specialiteten och framgångsrikt utforska de bästa sätten att kommunicera och undervisa barnen.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information Masterexamina i Förskoledidaktik på deltid i Alabama i USA 2019

2 Resultat i Förskoledidaktik, Alabama Filter

Utbildningslärare (med / alta) tidig barndom (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Heltid Deltid 21 månader September 2019 Amerikas förenta stater Montgomery + 1 fler

Detta onlineprogram är utformat så att du kan behålla ditt dagliga jobb och slutföra din masters examen samtidigt. ASU erbjuder certifierings- och icke-certifieringsalternativ för M.Ed. I tidig utbildningsprogram.

Lärarexamen (PeM) i småbarnsfostran

Alabama State University
Campusstudier Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Montgomery + 1 fler

Det viktigaste målet för området Early Childhood Education är att ge ett kontinuum av förberedelse för studenter med ursprung i liberala studier (General Studies) som därefter antagna till yrkesutbildning på ett mångsidigt program studie som leder till en kandidatexamen och kvalifikationer för State lärare certifiering.