MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Forskning om utbildning på deltid i Stirling, Storbritannien 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Stirling var historiskt en av de kungliga fästen Konungariket Skottland. Nu är det hem till The University of Stirling som har mellan 11 och 12 tusen studenter, som representerar över 80 nationaliteter.

Be om information Masterexamina i Forskning om utbildning på deltid i Stirling i Storbritannien 2019

1 Resultat i Forskning om utbildning, Stirling Filter

MRes i utbildningsforskning

University of Stirling
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 - 27 månader Augusti 2019 Storbritannien Stirling + 2 fler

Denna innovativa Masters kurs förbereder dig för en karriär inom pedagogisk forskning, oavsett om du planerar att gå på doktorsexamen eller ta din forskning i andra riktningar.