Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 masterprogram i Forskningsmetoder

En magisterexamen kan tjäna på de flesta områden. Admittan till ett program är vanligtvis beroende av att ha en kandidatexamen. Studenterna måste vanligtvis slutföra mellan 32 och 60 studiepoäng studieår.

Vad är en master i forskningsmetoder? Dessa program betonar vanligtvis ett brett spektrum av forskningsmetoder, både kvantitativa och kvalitativa. Studenter intresserade av att anmäla sig till en forskningsmetodik masters program har vanligtvis starka forskningsbakgrunder. Många elever tycker att det är en bra steg för ytterligare doktorandstudier. Individer kan hitta sig som kurser som forskningsmetoder inom samhällsvetenskap, introduktion till pedagogisk statistik och introduktion till linjära modeller. Eleverna utbildas ofta i mätningar, statistiska metoder och forskningsdesign.

Kandidater förvärvar vanligtvis många överförbara färdigheter. De kan lära sig att hantera projekt från början till slut och möta interna och externa deadlines. För att bli framgångsrik lär eleverna vanligtvis att vara självmotiverade. Dessa färdigheter kan hjälpa eleverna att nå mål i sin professionella och personliga liv.

Kostnaderna för att tjäna en magisterexamen beror på många faktorer. Plats, programlängd och kurser krävs bara några av dessa faktorer. Det bästa handlingssättet är att en potentiell student ska kontakta sin eller hennes skolan för val för specifik information om undervisning och avgifter.

Kandidater kan normalt delta i tillämpade forskningsprojekt, designa och bygga bedömningsinstrument, analysera och tolka data och översätta forskningsresultat för tillämpning på utbildningsinstitutioner. Alla jobb med betoning på forskning och analys är vanligtvis en bra passform. Studenter kan hitta sig som marknadsanalytiker, professorer eller branschanalytiker.

Studenter kan hitta distansutbildningsmöjligheter eller program som erbjuds helt online. De många alternativen som är tillgängliga idag gör inskrivningen mycket enklare och mer anpassningsbar till behoven hos enskilda studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Forskningsmetoder

University of Neuchâtel

Opinionsundersökningar och undersökningar om sociala, politiska och konsumenternas beteende har blivit allt viktigare under de senaste åren. Samtidigt har metoder för dat ... [+]

Master i den allmänna opinionen och undersökningsmetoden

Mål

Opinionsundersökningar och undersökningar om sociala, politiska och konsumenternas beteende har blivit allt viktigare under de senaste åren. Samtidigt har metoder för datainsamling samt tekniker och verktyg för analys och tolkning av dessa uppgifter har utvecklats och blivit mer komplexa. Hittills har inga universitetskurser erbjudits att ta hänsyn till denna utveckling i vid bemärkelse. Det finns nu ett erkänt behov av personal som har möjlighet att kombinera starka teoretiska, metodologiska och tekniska kunskaper i undersökningen forskning och som är dessutom medveten om de rättsliga frågor som rör databehandling.... [-]

Schweiz Neuchâtel
Februari 2020
Engelska,Tysk,Franska
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bologna

MIREES är ett innovativt examenprogram, helt undervisat på engelska, unikt i Italien och Europa, ägnat åt studenter som har en BA-bakgrund inom ekonomi, politik, internat ... [+]

MIREES är ett innovativt examenprogram, helt undervisat på engelska, unikt i Italien och Europa, ägnat åt studenter som har en BA-bakgrund inom ekonomi, politik, internationella relationer, historia, lantbruk eller kulturstudier i stort och vill nu förvärva en specialiserad, djupgående kunskap om de post-socialistiska länderna i övergången, de nya EU-medlemsstaterna efter utvidgningarna 2004 och 2007 samt de nya östeuropeiska grannländerna.

MIREES kombinerar ett akademiskt tillvägagångssätt med yrkesutbildning, skapar potentiella insiktsfulla konsulter, analytiker och chefer som områdesexperter för internationella organ, offentliga förvaltningar, privata och offentliga företag och icke-statliga organisationer, samtidigt som de erbjuder en solid grund för vidare akademiska studier på doktorandnivå .... [-]

Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska