Masterprogram i Grenada

Se de mest populära masterprogrammen i Grenada 2018/2019

Master

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Konsthantverk är väsentliga för att göra tilltalande design på alla områden i livet. Utan dem skulle världen vara oerhört tråkigt. En Master i Applied Arts ger dig en djupare förståelse av användningen av konst i dessa praktiska områden.

Grenada har en reglerande myndighet som kallas universitetets Grants kommissionen i Grenade. Denna kommission övervakar 34 statliga universitet och 60 privata universitet att säkerställa utbildningsinstitutioner ger kvalitet i utbildningen. De säkerställer också att både inhemska och internationella studenter får forskningsinriktad utbildning av god kvalitet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Grenada 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Master Grenada.  Testa vår kategori Magisterexamen istället.

Sök efter liknande program här