MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Gymnasieutbildning i Australien på deltid 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Studenter som är intresserade av undervisning kan överväga vidareutbildningsprogram. Dessa läroplaner fokuserar vanligen på att instruera på gymnasienivå. Karriär inom detta område kan innehålla undervisnings- eller administrativa jobb. Kommunikation är en nyckelkompetens för varje yrkesutbildning.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Gymnasieutbildning i Australien på deltid 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Australien Filter

Magister i undervisning i gymnasiet

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska grundutbildning och specialisering ämnen kan slutföra kursen i två års heltid studie eller 1,5 år i accelererat läge. Kursen erbjuder stora studier i engelska, matematik, naturvetenskap, PDHPE (tillgänglig för C10300 Pathway studenter fram till intaget 2021), matematik / vetenskap, vetenskap / matematik och HSIE (Business Studies / Economics). Kärnkomponenten ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionellt beslutsfattande i gymnasieskolan. huvudkomponenten ger undervisningsmetoder, och den professionella erfarenhetskomponenten innehåller både campusbaserade och fältbaserade erfarenheter och finns tillgänglig i alla specialiseringsområden.