MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid i New South Wales, Australien 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Studenter som är intresserade av undervisning kan överväga vidareutbildningsprogram. Dessa läroplaner fokuserar vanligen på att instruera på gymnasienivå. Karriär inom detta område kan innehålla undervisnings- eller administrativa jobb. Kommunikation är en nyckelkompetens för varje yrkesutbildning.

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid i New South Wales i Australien 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, New South Wales Filter

Magister i undervisning i gymnasiet

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska grundutbildning och specialisering ämnen kan slutföra kursen i två års heltid studie eller 1,5 år i accelererat läge. Kursen erbjuder stora studier i engelska, matematik, naturvetenskap, PDHPE (tillgänglig för C10300 Pathway studenter fram till intaget 2021), matematik / vetenskap, vetenskap / matematik och HSIE (Business Studies / Economics). Kärnkomponenten ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionellt beslutsfattande i gymnasieskolan. huvudkomponenten ger undervisningsmetoder, och den professionella erfarenhetskomponenten innehåller både campusbaserade och fältbaserade erfarenheter och finns tillgänglig i alla specialiseringsområden.