MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid in New South Wales, Australien 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Gymnasieskolan erbjuder möjligheten att lära ungdomar på gymnasiet. Studenter som bedriver denna karriär kan fokusera på ett visst ämne som matematik, fysik eller administrativt arbete. Kommunikations- och instruktionsfärdigheter kan läras i detta ämnesområde.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Elva universitet arbetar till stor del i denna stad. Till exempel är den populära universitetet i Sydney, University of New South Wales och Macquarie University ligger här.

Be om information Masterexamina i Gymnasieutbildning på deltid in New South Wales i Australien 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Sydney Filter

Magister i undervisning i gymnasiet

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska grundutbildning och specialisering ämnen kan slutföra kursen i två års heltid studie eller 1,5 år i accelererat läge. Kursen erbjuder stora studier i engelska, matematik, naturvetenskap, PDHPE (tillgänglig för C10300 Pathway studenter fram till intaget 2021), matematik / vetenskap, vetenskap / matematik och HSIE (Business Studies / Economics). Kärnkomponenten ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionellt beslutsfattande i gymnasieskolan. huvudkomponenten ger undervisningsmetoder, och den professionella erfarenhetskomponenten innehåller både campusbaserade och fältbaserade erfarenheter och finns tillgänglig i alla specialiseringsområden.