MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Gymnasieutbildning på deltid Oceanien 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Gymnasieskolan erbjuder möjligheten att lära ungdomar på gymnasiet. Studenter som bedriver denna karriär kan fokusera på ett visst ämne som matematik, fysik eller administrativt arbete. Kommunikations- och instruktionsfärdigheter kan läras i detta ämnesområde.

Oceanien även känd som Oceanica är en region centrerad på öarna i tropiska Stilla havet. [4] uppfattningarna om Oceanien, från sina tre delområden med Melanesien, Mikronesien och Polynesien [5] för att, mer allmänt, hela trångsynt regionen mellan Asien och Amerika, däribland Australien och Malayskärgården.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Gymnasieutbildning på deltid Oceanien 2019

1 Resultat i Gymnasieutbildning, Oceanien Filter

Magister i undervisning i gymnasiet

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska grundutbildning och specialisering ämnen kan slutföra kursen i två års heltid studie eller 1,5 år i accelererat läge. Kursen erbjuder stora studier i engelska, matematik, naturvetenskap, PDHPE (tillgänglig för C10300 Pathway studenter fram till intaget 2021), matematik / vetenskap, vetenskap / matematik och HSIE (Business Studies / Economics). Kärnkomponenten ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionellt beslutsfattande i gymnasieskolan. huvudkomponenten ger undervisningsmetoder, och den professionella erfarenhetskomponenten innehåller både campusbaserade och fältbaserade erfarenheter och finns tillgänglig i alla specialiseringsområden.